• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN SABANCI ORTAOKULU’NA TEŞEKKÜR

TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN SABANCI ORTAOKULU’NA TEŞEKKÜR
TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliği tarafından Sabancı Ortaokulu’na, Şehitler Gününde öğrencilerin Vakıf Erzurum Temsilciliğini ziyaret ederek yaptıkları bağış için teşekkür edildi.

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri TOPDAĞI, Sabancı Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra, öğrencilere hitaben şunları söyledi:

“Sizler, çok anlamlı bir günde vakfımızı ziyaret ederek hem ziyaretinizle bizleri mutlu ettiniz, hem de çok anlamlı günde çok anlamlı bir bağışta bulundunuz. Bu nedenle, sizleri vatan, millet ve Mehmetçik sevgisiyle yetiştiren annelerinize, babalarınıza ve öğretmenlerinize şükranlarımı sunuyorum. Sizler gibi pırıl pırıl gençleri gördükçe geleceğe yönelik güvenimiz de artıyor. Hepinize şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına çok çok teşekkür ediyor, gözlerinizden öpüyorum.”

Vakıf Genel Müdürlüğünden gönderilen Teşekkür Mektubunu öğrencileri adına teslim alan Uzman Türkçe Öğretmeni Emine Behiye POLAT KÜTÜK de, vakıf personelini okullarında görmekten, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi almaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bugün burada huzur içinde yaşıyorsak, bunu bu vatan için can veren aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Şehit Mehmetçiklerimizin geride kalan yakınlarına, malul ve gazi Mehmetçiklerimize ve onların çocuklarına destek olan Mehmetçik Vakfını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her türlü koşulda birlik ve bütünlüğümüzü korumak için mücadele eden Mehmetçiğimiz için ne yapsak, onların hakkını ödeyemeyiz, onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazi ve malul Mehmetçiklerimize de sağlık ve esenlikler diliyorum. Ayrıca, TSK Mehmetçik Vakfı’nın tüm personeline yaptıkları ulvi görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25