• BIST 9548.09
  • Altın 2497.076
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.5389
  • Erzurum 7 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Tüyler İçin Yeni Ürün Episoft Tüy Azaltıcı ve Kullanımı

Tüyler İçin Yeni Ürün Episoft Tüy Azaltıcı ve Kullanımı
Tüyler İçin Yeni Ürün Episoft Tüy Azaltıcı ve Kullanımı

İstenmeyen tüylerden kurtulmak istiyoruz. Peki, hem acısız hem de kolay bir çözüm var m? Episoft istenen ürünler arasında.

Size özel bir içerik ile ortaya konan Episoft, istenmeyen tüylerden kurtulmanız için oluşturuldu. Anında sipariş vermenize imkan tanıyor olduğumuzdan, ürünü denemek – ürün ile istenmeyen tüylerin yok edilmesini görmek açısından episoft tüy azaltıcı kullanabilirsiniz.

İşte, episoft ürün detayları…

Episoft Serum Nasıl Kullanılır?

Serum şeklinde üretilen bu ürün, tüylerin temizlenmesinden sonra kullanılıyor. Sizin yapmanız gereken, direkt olarak tüylerden normal arındığınız yöntem ile tüyleri temizlemek. Bunun için epilasyon yöntemleri içinden ağda yapabiliri, makine ya da tüy dökücü kullanabilirsiniz. Cildinizin zarar görmediği ve alışık olduğunuz yöntem ile tüylerden arının. Herhangi bir şekilde cildinizin tahriş olmaması önemlidir. Sonrasında biraz bekleyerek, aldığınız episoft serum kullanımı yapabilirsiniz.

Serum, sıvı şeklinde. Yoğun bir sıvı olarak üretilmiş olan bu ürün, direkt olarak bölgeye sürülüyor. Cildin emdiği bir serum. Masaj yaparak kullanabilirsiniz. Cildinizin emmesi için direkt olarak sürerken masaj ile bir uygulamanın olmasını sağlayabilirsiniz. Kolay bir uygulama olduğundan, kullanırken sorun yaşamadan vücudunuzda ki herhangi bir bölgeye uygulayabilirsiniz. Seanslar tamamlandığında, istenmeyen tüylerin büyük ölçüde azaldığını görmeniz mümün olacaktır. Seçim size bırakılıyor.

Episoft Hangi Bölgelere Uygulanıyor?

Size özel bir şekilde üretilmiş olan bu ürünü farklı bölgelere uygulama imkanınızın olduğunu göreceksiniz. Sadece bacak ya da kol altı bölgesi için değil, bu ürünü yüz bölgesine de uygulama imkanınıza var. İstenmeyen tüylerin olduğu bölgede direkt olarak uygulama yapabilirsiniz. Sizin için sunulan bu ürün sayesinde, direkt olarak uygulamayı tamamlayıp kısa süre içinde bu ürün ile istenmeyen tüylerin azalmasını sağlayabilirsiniz.

Bacak Bölgesi;

Evet, bacak bölgelerinde uygulama yapılacaktır. Bunun için bacakların temizlenmesinden sonra direkt olarak bacaklara serumu sürebilirsiniz. Uygulama  seans günlük olarak yapılacaktır. Tüylenmenin önlenmesi için tüylenme sonrasında direkt olarak serumu kullanabilirsiniz.

Bikini Bölgesi;

Bacak bölgesinin dışında direkt olarak bikini bölgesine de uygulama yapılacaktır. Bikinin bölgesinin direkt olarak temizlenen tüylerden ardından serumun uygulaması gerçekleşecektir.

Yüz Bölgesi;

Bikini bölgesi dışında da direkt olarak yüz bölgesine de uygulamanın olduğunu göreceksiniz. Sizin için sunulan bu serum sayesinde yüz bölgesinde de uygulama olacağından, sorunsuz şekilde yüzünüz için de tüylerden uzak kalmak için gerekeni yapabilirsiniz.

Episfot Kaç Seans Uygulanır?

Kaç kere kullanır ile ilgili öncelikle detaylı olarak http://episofttuydokucu.com/ sayfası üzerindende bulabilirsiniz. İlk seans direkt olarak alınan ürünün temizlenen bölgeye bitene kadar uygulanması ile olacak. Bu süreçte yeniden tüylenmenin gerçekleşmesi de mümkün. Sonrasında direkt olarak yeniden tüylerin temizlenmesi ile ikinci seansı gerçekleştireceksiniz. Ardından ikinci seans için uygulama gerekiyor. Episoft direkt olarak uygulamanın gerçekleşmesi için tek seanslık olarak üretiliyor. Elbette uygulanacak olan bölgeye göre de değişebilir. Hesap yaparak ona göre bir sipariş verebilirsiniz. Sizin için sunulan ürünü sipariş edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25