• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Vaser Liposuction ile Fazla Yağlarınızdan Son Yöntemlerle Kurtulun

Vaser Liposuction ile Fazla Yağlarınızdan Son Yöntemlerle Kurtulun
Vaser Liposuction ile Fazla Yağlarınızdan Son Yöntemlerle Kurtulun

Liposuction yöntemi çok uzun süredir uygulanmakta olan yöntemler arasında yer almaktadır. Halk arasında bu yöntemin yağ aldırma olarak da adlandırıldığını görebiliyoruz. Vaser liposuction yöntemi ise özellikle son dönemlerde dikkat çeken ve gelenekselleşmiş olan liposuction yönteminin önüne geçmiştir. Gelenekselleşmiş olan yağ aldırma işlemlerinde iyileşme süreci uzun olduğu için birçok kişi tarafından tercih edilmiyor. Vaser lipo yöntemi ise bu noktada iyileşme sürecinin kısa olmasına ve duyulan rahatsızlığın minimum seviyeye getirilmesine yardımcı olabilmektedir.

Vaser llipo işlemlerinde genellikle dokular korunurken alınan sonucun daha fazla gözle görülür olmasına yardımcı olunmaktadır. Uygulanan bu yöntemler sayesinde özellikle kol ve boyun gibi bölgelerde de zarar verilmeden sonuç alınması sağlanmaktadır. Vaser lipo üzerine klinik ortamlarda yapılmış olan araştırmalar evresinde ise vücudunuzun pürüzsüz olmasını sağlamaktadır. Bu şekilde alınan sonuç ise kişinin sonucu daha verimli almasına ve istedikleri sonucu problemsiz olarak almasına yardımcı olmaktadır. Vaser lipo evresinde özellikle görünüm şeklinde değişimlerin çok iyi seviyede olduğu görülmektedir.

Vaser Liposuction Genellikle Hangi Bölgelerde Etkilidir

Vaser liposuction işleminin temel olarak bir yağ transferi işlemi olduğunu söyleyebiliriz. Bu işlemin ağırlıklı olarak kişinin yanaklarını ve dudaklarını doldurmak için yapıldığını görebiliyoruz. Aynı zamanda çene hattatının da daha iyi bir görünüme gelmesini sağlayabilmek için gerçekleştirilebilmektedir. Bu evrede başarının gerçekleşebilmesi için kişiden alınmış olan yağ oranı ve kalitesi çok büyük bir öneme sahip konumdadır. Vaser yönteminde ise hassas yapı sayesinde genellikle kaliteli bir yağ kitlesi elde edilebilmektedir.

Vaser Liposuction İşlemini Kimler Yaptırabilir?

Vaser lipo noktasında en fazla merak edilmekte olan sorunlara baktığımız zaman genellikle bu işlemin kimler için uygun olduğu da yer almaktadır. İşlemi yaptırmak isteyen kişilere baktığımız zaman genellikle karın ve kalça bölgesinde veya yüzde yada üst vücutta spor veya diyetle erimeyen yağlar bulunan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Bu yerlerde yağ olduğu takdirde vaser liposuction tercih edilerek yağ dağılımında meydana gelmekte olan orantısızlıklar ortadan kalkmaktadır. Sadece diyet veya spor ile bölgesel incelme gerçekleştirmek çoğu kişi için zor durumdadır. Fakat bu işlem sayesinde bölgesel incelme en iyi şekilde gerçekleştirilir.

Vaser Liposuction Avantajları Nedir?

Bölgesel olarak yağ azaltmak istediğiniz sırada tercih edebileceğiniz yöntemlere baktığınız zaman vaser lipo teknolojisinin bu evrede en fazla tercih edilebilecek olan yöntemlerin arasında yer almaktadır. Bu yöntem sayesinde vücuttaki yağ dağılımı daha iyi hale geleceği için estetik açıdan son derece iyi bir konuma gelmesi sağlanmaktadır. Yalnız vaser lipo çok iyi bir yöntem olmakta olduğu gibi aynı zamanda obezite veya kilo verme evresinde herhangi bir kilo verdirme tekniği olmadığı görülmektedir. Bunun için bir çözüm olmadığını söyleyebiliri.z

Bazı kadınlar vaser lipo yönteminin bir selülit tedavi yöntemi olduğunu düşünmektedir. Fakat bunun bir selülit tedavi yöntemi olmadığını söyleyebiliriz. Vaser lipodan tam sonuç alabilmeniz için mutlaka düzenli bir şekilde diyet, egzersiz ve sağlıklı beslenme yoluna gidebilirsiniz. Bu sizin istediğiniz sonucu almanıza en iyi şekilde yardımcı olacak yöntemlerin arasında yer alıyor. Erkeklerde gerçekleştirilmekte olan meme büyüklüğü tedavisi sırasında da bu yöntem tercih edilerek erkeklerin meme büyüklüğünün en iyi seviyeye gelmesini sağlamaktadır.

Vaser Lipo Acılı Bir İşlem Mi?

Hangi operasyon olursa olsun insanlar bu operasyonlardan acı duyup duymayacaklarını merak etmektedir. Vaser lipo işleminin de bu yüzden acılı bir işlem olup olmadığı merak edilmektedir. https://www.quartzclinique.com/ Bu işlemin yapıldığı sırada kişinin herhangi bir acı duymadığı görülmektedir. Fakat kişi bir acı veya sızı hissederse bunu belirterek lokal anestezi yapılmasını talep edebilmektedir. Bu şekilde sorunun her zaman önüne geçilmesi sağlanır.

Vaser lipo işleminin sürecinin ne kadar olduğu ve bu işlemin ne zaman sonlanabileceği de merak edilen noktalar arasında yer almaktadır. Bu işlemin süreci yapılacak alana ve sayısına göre değişim gösterebilmektedir. Fakat genel olarak işlemin sürecinin 1 ile 2 saat arasında değişim göstermekte olduğu görülmektedir. İşlemden sonra sonuçların kalıcı olması için beslenme ve egzersiz programınıza dikkat ederek işlem yapmanız gerekir. Bu evrede dikkatli olmazsanız tekrar yağlanabilme gibi bir durum ile karşı karşıya kalabilme ihtimaliniz bulunmaktadır.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25