• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda İHA’ya 6 birincilik ödülü

Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda İHA’ya 6 birincilik ödülü
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin (DAGC) düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürlüğü muhabirleri 6 dalda birincilik ödülü aldı.

Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı ve Bayburt illeri ile ilçelerinde görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin haber, fotoğraf ve görüntülü çalışmalarının değerlendirilmesi ve mesleğe yönelen gençlerin özendirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni pandemi dolayısıyla yapılamadı. DAGC’de düzenlenen törene katılan kısıtlı sayıda gazeteci ödüllerini alırken, ilçede görev yapan gazetecilere ödülleri kargo ile gönderildi.
DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, “Çok büyük etkinlikler içerisinde her yıl düzenlediğimiz ödül törenini bu yıl pandemi nedeniyle düzenleyemedik. Ödül törenini kargo aracılığıyla yapmayı planladık. Herkesin adresine, il dışındakilere kargo ile ödüllerini gönderdik. Bu yıl 43 ödül alan arkadaşımız var. İl dışından ve merkezde çalışan arkadaşlarımız yarışmamıza başvurdular. 100 üzerindeki başvurudan 43 arkadaşımız ödül aldı. Ödül alan arkadaşlarımıza daha iyi çalışmalar yapmaları için başarılar diliyorum” dedi.
Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda DAGC Başkan Vekili olan Gazeteci Esat Bindesen de, “Ciddi bir elemeden geçirdik. Bölgede görev yapmak zor. Bu bölgede görev yapan arkadaşların yapmış oldukları haberler muhteşem haberler. Bu arkadaşlar İstanbul’da görev yapsalar her yaptıkları haber gündeme bomba gibi düşen haber olur. 43 kişiye ödül verdik, hak ederek aldılar ödüllerini. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İHA'ya 6 dalda ödül
Yarışmada İHA Erzurum Haber Müdürü Özge Bozo TV Haber kategorisinde, İHA Erzurum Muhabiri Sefa Tetik TV Görüntü kategorisinde, İHA Erzurum Muhabiri Şahap Gürler Haber kategorisinde, İHA Ardahan Muhabiri Olgun Yıldız Fotoğraf kategorisinde, İHA Kars Muhabiri Işık Çapanoğlu TV Görüntü kategorisinde, İHA Kars Sarıkamış Muhabiri Alper Yıldırım TV Haber kategorisinde ödüle layık görüldü.
DAGC Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda ayrıca ulusal ve yerel medya çalışanlarına da çeşitli kategorilerde ödüller verildi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25