• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

15 yaşındaki kızla evlenince!

15 yaşındaki kızla evlenince!

Cem BAKIRCI'nın haberi...

15 yaşındaki sevgilisi S.D.'yi kaçırarak aileler arasında yapılan düğün ile evlendirilen M.S., el öpmek için gittiği kayın pederinin evinden kovuldu. M.S. hakkında ailenin şikâyetçi olmasının ardından 15 yaşından küçük kızla birden fazla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. M.S, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetten yoksul kılmak' suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.

10.05.2012 / 03:44

Sevdiği kızı kaçırdı, düğün yaptı, kayın pederinin evine el öpmeye gitti başına gelmeyen kalmadı.

Erzurum'da 15 yaşındaki sevgilisi S.D.'yi kaçırarak aileler arasında yapılan düğün ile evlendirilen M.S., el öpmek için gittiği kayın pederinin evinden kovuldu. M.S. hakkında ailenin şikâyetçi olmasının ardından 15 yaşından küçük kızla birden fazla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle üç aylık damat M.S. hakkında Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. M.S, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetten yoksul kılmak' suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.

RESMİ NİKAHSIZ DÜNYA EVİNDE GİRDİ

Erzurum'da 2005 yılında bir birlerine gönül vererek resmi nikahı olmadan 15 yaşındaki S.D.'yi kaçıran M.S. (22), aileler arasında yapılan düğünle dünya evine girdiler. Düğünleri olduktan sonra, resmi nikahsız eşi S.D.'nin baba evine el öpmeye giden M.S., evden kovuldu. Genç kızın ailesinin M.S'den şikayetçi olması üzerine Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan hakkında 15 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

"EL ÖPMEYE GİTTİM, KOVULDUM'

Genç kıza tecavüz suçlamalarını kabul etmeyen ve tutuksuz yargılanan M.S.,"Arkadaş ilişkimiz vardı. Evlenmek maksadıyla kaçırdım. Sonrada düğün yaptık. Düğün gecesinden sonra ilk kez cinsel ilişkiye girdik. Resmi nikahsız eşimin baba evine el öpmeye gittik. Bu arada bana hakaret ederek evden kovdular. S.D.,'nin ailesinin baskısı ile benim hakkımda şikayetçi olduğunu düşünüyorum. Suçsuzum, beraatimi istiyorum" dedi.

10 YIL 10 AY HAPiS CEZASI

Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz olarak yargılanan M.S. hakkında mağdurenin kaçırılma tarihinde 1991 doğumlu olduğu ve resmi nikah yaptırmadan 15 yaşındaki S.D., ile birden fazla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetten yoksun kılmak' suçlarından 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme M.S. hakkında verilen hükümle birlikte verilen karar avukatları tarafından temyiz edilerek Yargıtay'a gönderildi.

 


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25