• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 20 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. Küçükoğlu: 'AK Parti Belediyeciliği modeli tarihe altın harflerle geçmiştir'

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. Küçükoğlu: 'AK Parti Belediyeciliği modeli tarihe altın harflerle geçmiştir'
'Allah nasip ederse, Erzurumlu hemşehrilerimizin teveccühünü kazanacağız'

Cem BAKIRCI'NIN HABERİ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, "Allah nasip ederse, 1 Nisan'da tekrar kıymetli Erzurumlu hemşehrilerimizin teveccühünü kazanacağız. 'Yeniden Erzurum' , 'Yeniden AK Parti' ,'Yeniden Mehmet Sekmen' diyerek kazanacağız" dedi.
'Dadaşlar 31 Mart'ta yine sevdasını, yine vefasını gösterecek'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Erzurum'a ayrı bir gönül sevgisi taşıdığını, 16 Mart'ta yaptığı miting konuşmasında,  Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdiği destek için Erzurumlulara teşekkür eden Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın, “Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı illerin başında Dadaşlar Diyarı Erzurum yer alıyor. Dadaş farkını, vefasını, sevdasını yine gösterdi. 31 Mart'ta yine vefasını, farkını gösterecek' mesajını verdiğini, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin  yerel yönetimlerde bir marka, hizmet ve eserin adresi olduğunu ifade eden Av. Küçükoğlu, şunları kaydetti.
'Belediyecilik hizmet işidir, belediyecilik hizmet yarışıdır.'
"AK Parti demek üretkenlik demek, çalışkanlık demek, gayret demek, birlik demek, kardeşlik demek, Türkiye demek, Türkiye Yüzyılı demek. AK Parti demek kadim şehir Erzurum'un tarihiyle, kimliğiyle, geçmişiyle, karakteriyle, özüyle, olması gerektiği haliyle buluşturacak belediye başkanını milletimizin önüne takdim etmek demektir.Belediyecilik hizmet işidir, belediyecilik hizmet yarışıdır.
'AK Parti'de hizmet belediyeciliği anlayışı var'
AK Parti, her şart ve zorlukta, ilkeli ve tutarlı bir siyasetle ülkeyi yönetmektedir. Günlük, popülist siyasete prim vermemektedir. “Verdiği Sözü Tutan, Gerçekleştiremeyeceği Vaatte Bulunmayan” bir parti olarak,kurulduğumuz günden bu yana her seçim döneminde, bir önceki seçimde verdiğimiz vaatlerin ne kadarını gerçekleştirdiğimizin hesabını milletimize vermekteyiz. İşte bu sebeple biz de hizmet belediyeciliği derken, gönül belediyeciliğini de içine alan daha kapsamlı bir anlayışı ifade ediyoruz. 
'Kalkınma yerelde başlar, Erzurum'u marka değer yüksek şehir konumuna getirdik'
Dünyadaki kalkınma yarışının sadece ülkeler üzerinden yapılmadığının bilinciyle değişen dünyanın farkında olarak biz, “Kalkınma yerelde başlar” dedik. Bunun için her bir şehrimizi “Marka Şehir” haline getirmeye çalıştık ve halen de bunun gayretindeyiz. Bu sayede bugün Erzurum'da kentsel dönüşümün mimarı olan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'nin tecrübesi ile Erzurum'u marka değeri yüksek şehir konumuna getirdik ve yeni projelerle getirmeye de devam edeceğiz.
'Vizyon projelerimizi hayata geçiriyoruz'
'AK Parti olarak icraat ve eser siyasetimizde; şikayet etmeyen, bahanelerin arkasına sığınmayan bir yaklaşımı benimsemekteyiz. Günü kurtarmaya dönük faaliyetler yerine çözüm üreten, kalıcı eserler bırakan, şehirlerimizin sadece bugününü değil, geleceğini de planlayan bir anlayışla hizmet sunmaktayız. Yerel yönetimlerde söz ve mazeret değil, iş ve hizmet üretmekteyiz. Şehirlerimizin gelecek 50 ve 100 yıllık ihtiyaçlarını dikkate alan yatırımlar yapmaya devam etmekte ve vizyon projelerini hayata geçirmeyi sürdürmekteyiz. Her daim geleceği imar etmenin sorumluluğuyla ile “Türkiye Yüzyılı” idealine ulaşması için büyük bir hizmet seferberliği yürütmekteyiz.
'AK Parti Belediyeciliği modeli tarihe altın harflerle geçmiştir'
Yerel yönetimlerde oluşturduğumuz “AK Parti Belediyeciliği” modeli, tarihe altın harflerle geçmiş, siyasi bir miras oluşturmuştur. Partimiz, ortaya koyduğu ilke ve hizmetlerle yerel yönetim anlayışını dönüştürmüştür. AK Parti, beldelerden büyükşehirlere, kırsal kesimden şehir merkezlerine kadar tüm vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini karşılayan, onların memnuniyetini önceleyen, yaşam kalitelerini yükselten bir yerel yönetim standardı inşa etmeyi başarmıştır. AK Partili belediyelerin idaresindeki şehirlerde sosyal donatı alanları, yeşil alanlar, sosyal ve kültürel belediyecilik gibi hizmetlerde yüksek standartlar olağanlaşmıştır. Yerel yönetimlerin vazife ve niteliklerinden biri olarak gördüğümüz, milletimizin gelecekteki ihtiyaçlarını öngörme ve onlara yönelik çözümler üretme vizyonumuzu “insan odaklı” bir anlayışla hep daha ileriye taşıyoruz. AK Parti Belediyeciliği”ni, Türkiye Yüzyılı’na aktaran vizyonumuzun adıdır.'
'Cumhur İttfiakı olarak yeniden kazanacağız'
 "İnşallah, Cumhur İttifakı'nın birlik, beraberlik ruhu ile  1 Nisan'da tekrar kıymetli Erzurumlu hemşehrilerimizin teveccühünü kazanacağız. 'Cumhur İttifakı olarak yeniden kazanacağız. 'Yeniden Erzurum', 'Yeniden Mehmet Sekmen' diyerek kazanacağız, 'Yeniden AK Parti' diyerek kazanacağız. Tecrübesi ile Erzurum'a belediyecilikte üstün başarı hizmet projelerini kazandıran Büyükşehir Belediyemizin kıymetli Başkanı Sayın Mehmet Sekmen ile bir birinden tecrübeli, kıymetli İlçe Belediye Başkanlarımızla Erzurum'u, Erzurum'umuzun güzide ilçelerini yeniden kazanacağız. Allah nasip ederse 1 Nisan'ın heyecanı var. Yeniden 1 Nisan sabahı Erzurum'da yeniden AK Parti belediyeciliği getirmenin heyecanı var. 31 Mart akşamı sandıktan sonuç olarak yine bizim çalışmalarımız, bizim gayretlerimiz, bizim fedakarlıklarımız çıkacaktır. Allah yolumuzu açık etsin, mücadelemizi zaferle taçlandırsın."diyerek sözlerini tamamladı.
 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25