• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Ak Parti Milletvekili adayları 'Yorulma yok yola devam'

Ak Parti Milletvekili adayları 'Yorulma yok yola devam'
Ak Parti Milletvekili adayları saha çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar 'Yorulma yok yola devam' diyor...

-ALTINOK; GENÇLERİN TEVECCÜHÜ MEMNUNİYET VERİCİ
-Öncü; “Şehrin potansiyelini birlikte çıkarmaya devam edeceğiz”
-Öz gençlere seslendi; “Sosyal medyanın yönlendirmesine değil, geleceğinize oy verin!”
-FIRAT; AFAD YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR
-ÇELİK; BİZİMKİSİ GÖNÜL SİYASETİ
-KOCAALİLER; GENÇLERİMİZE GEÇMİŞİ ANLATIYORUZ

 

ALTINOK’UN HIZINA YETİŞİLMİYOR

-ALTINOK; GENÇLERİN TEVECCÜHÜ MEMNUNİYET VERİCİ

Önceki dönem İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili ve adayı Selami Altınok’un hızına yetişilmiyor. Güney İlçelerinden, kuzey ilçelerine kadar büyük bir coğrafyayı karış karış gezen Altınok, dünkü gezisini Yakutiye İlçesi’nde Mahallebaşı semtinde sürdürdü. İlçe Başkanı Recep Aydın ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ile birlikte esnaf ve vatandaşları dinleyen Altınok, Mahallebaşı Seçim İrtibat Bürosu’nda da talepleri aldı. Milletvekili ve adayı Altınok’a özellikle gençlerin ilgisinin yoğun olduğu görülürken, Altınok, gençlerin bu seçimde olağanüstü teveccühü olduğuna dikkat çekti. “Durmak yok, yola devam’ sloganıyla çıktığımız yolda ‘Doğru adam doğru yolda her zaman her yerde Recep Tayyip Erdoğan’ diyerek yürüyoruz” diyen milletvekili Adayı Altınok, 14 Mayıs seçimleri öncesinde gençlerin AK Parti için büyük destek verdiğini söyledi. Altınok, “Başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye gençlerin çok büyük bir teveccühü var. Bizim tecrübelerimiz onların vizyonları ile birleştiği zaman sahada inanılmaz güzel bir enerji oluşuyor. Biz gençliğe inanıyoruz. Gençliğimizi çok seviyoruz. Enerjimizi şu an sahaya hâkimiyetimizi gençlerden aldığımız desteğe borçluyuz. Onun için onlara minnettarız” dedi. 

 

Öncü; “Şehrin potansiyelini birlikte çıkarmaya devam edeceğiz”

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı, Aile ve Sosyal Hizmetler eski Bakan Yardımcısı Fatma Öncü, seçim çalışmalarını yürüttüğü kente, vatandaşlara projelerini anlatıyor. Gittiği ilçelerde belediye ve kamu yatırımlarını da fırsat buldukça inceleyen Öncü, şehrin potansiyelinin açığa çıkması için daha çok çalışılması gerektiğini söyledi. Milletvekili Adayı  Öncü, “Son 20 yılda Erzurum’a yapılanlar ortada. Bir çok alanda önemli hizmetler yapıldı. Çok büyük potansiyellerin alt yapıları kuruldu. Bundan önce Ankara’da elini taşın altına koyan herkese minnettarız. Şimdi daha çok çalışıp bu kazanımları daha da artırarak devam etmemiz gerekiyor. Potansiyelin açığa çıkması için birçok çalışma yapıldı. Umudumuz var. Bu çalışmaları devam ettirip üzerine neler koyabiliriz diye düşüneceğiz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gücüne güç katmaya devam eden ülkemiz ile birlikte Erzurum’da bu gelişmelerden payını düşeni alacaktır. Siyaset, bürokrat, yerel yönetim, vatandaş, üniversite yani her kesim birlikte bu güzel şehrin insanlarına çok daha hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

Öz gençlere seslendi; “Sosyal medyanın yönlendirmesine değil, geleceğinize oy verin!”

 

Erzurum AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Erzurum’da bir grup gençle bir araya gelen Öz, yaptığı konuşmada gençlerin siyasi eğilimleri hakkında spekülasyonlara mahal vermemek gerektiğini söyledi. Öz, “Gençler bu güzel ülkenin en önemli unsurlarıdır. Dünya her geçen gün yaşlandıkça, Avrupa her geçen gün yaşlandıkça Türkiye milyonlarca gencin enerjisi ile büyümeye devam ediyor. Maalesef son zamanlarda gördüğümüz bazı üzücü şeyler var. Sanki tüm gençler bir şeylere muhalif olmak zorunda gibi bir algı ile siyasi eğilimler hakkında propaganda yapılıyor. Ama sahada bunun tutmadığını görüyoruz. Gençlere en çok değer veren parti AK Parti'dir. Bu hem siyaseten böyledir hem de ülke yönetiminde böyledir. Sayın Cumhurbaşkanımıza bakın, en yakınında hep gençlik kollarında yetişmiş insanlar. Gençlerin sesine her zaman kulak veren bir liderimiz var. Türkiye, önümüzdeki yüzyılda gençliğin enerjisi ile daha da güçlü bir şekilde büyüyecek. Boş vaatlerle aklınıza girmeye çalışanlara sakın müsamaha göstermeyin. Oy verirken sosyal medyanın eğilimine değil, vatanınızın nereden nereye geldiğine bakın, yarın size kim daha güzel bir ülke bırakacak buna bakın. Siyasi koltuklar uğruna gençleri arka bahçe olarak görenlere değil, gençleriyle büyüyen partiye oyunuzu verin” dedi.

 

 

-FIRAT’TAN ÇAT ÇIKARMASI

-FIRAT; AFAD YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

 

AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayı Aburrahim Fırat, dünkü seçim gezisini Çat’ta sürdürdü. İlçe Başkanı Mahmut Kaya ve İlçe Belediye Başkanı Melik Yaşar ile birlikte Şeyh Hasan, Soğukpınar, Gölköy, Tuzlataşı, Çirişli, Parmaksız, Köseler, Aşağı Çat, Yukarı Çat, Babaderesi ve Kızılca mahalle ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayı Fırat, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde 6 Şubatta meydana gelen asrın felaketi depremde yapılan çalışmalarda Türkiye’nin büyük bir sınav verdiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yaraların sarılması noktasında özverisine dikkat çeken Fırat, deprem felaketi sınavını alnının akıyla veren AFAD’ın 20 yılda büyük değişimler gösterdiğini kaydetti. Erzurum'da AFAD'ın kurulduğu 2009 yılından günümüze kadar gerçekleşen 984 afet ve acil durum olayına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edildiğini ve 508 vatandaşın kurtarıldığını hatırlatan Milletvekili Adayı Fırat, “AFAD’ın 2009 yılında 83 olan toplam personel sayısı 2022 yılında 131’e yükseldi. Afet ve Acil durum hallerinde kritik öneme sahip arama kurtarma personel sayısı 80’dir. Edindiğimiz bilgilere göre aynı dönemde arama kurtarma araçlarımızın sayısını 29’a yükselttik” diye konuştu.

 

-HORASAN’DA MİLLETVEKİLİ ÇELİK’E YOĞUN İLGİ

-ÇELİK; BİZİMKİSİ GÖNÜL SİYASETİ

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, dünkü seçim gezisinde Horasan İlçesi’nde ilgiyle karşılandı. Esentepe Mahallesi’nde ev ziyaretleri yapan Çelik, İnönü, Çamlıca, Kazım Karabekir, Camii Kebir, Adnan Menderes ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinde de bayanlarla buluştu. İlçe Başkanı Recep Karataş ve İlçe belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’ı da ziyaret eden Çelik, 5 yılı aşkın süredir İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, 14 Mayıs seçiminde Erzurum’un tarih yazacağını ifade etti. Çelik, “Ana kademe görevlerimizle birlikte yaklaşık 5 buçuk yıldır sahadayız. Halkımızla yakın ve sıcak temas halindeyiz. Bizimkisi tamamen gönül siyasetidir. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yaptığımız gönül siyasetinin faydalarını sahada gördük. Bu hafta da Erzurum mitingiyle bunu göstereceğimize inanıyoruz” dedi.

KADINLARDAN AK PARTİ İLGİSİ

Gittiği tüm seçim gezilerinde kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Adayı Çelik, bu teveccühün en büyük nedenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Çelik, bu seçimde teşkilatların büyük fedakarlık sergileyerek yağmur çamur demeden çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyerek, “Erzurum halkının bu seçimde AK Partiye tam destek vereceğinden kuşkumuz yok. Özellikle kadınlarımızın bu yöndeki destekleri bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

-YAĞMUR ALTINDA KALAN VATANDAŞLARA MİLLETVEKİLİ ADAYI YETİŞTİ

-KOCAALİLER; GENÇLERİMİZE GEÇMİŞİ ANLATIYORUZ

 

AK Parti Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Erzurum Milletvekili Adayı Gökberk Kocaaliler, mahalle mahalle sokak sokak vatandaşlarla temasını sürdürüyor. Dünkü seçim çalışmasında yağmur altında kalan vatandaşların yardımına Milletvekili Adayı Kocaaliler, yetişti. Bir zamanlar Yeşilçam, klasiği olan ‘Şiki şiki baba’ müziği eşliğinde seçim minibüsünü kullanan genç, yaşlı hemen herkesin sempatiyle yaklaştığı Kocaaliler, vatandaşlardan tam not aldı. Yağmurdan ıslanmamaları için gidecekleri yere kadar götüren Milletvekili Adayı Kocaaliler, vatandaşlarla koyu bir sohbete daldı. Özellikle, 20 yıl öncesi yaşanan ekonomik ve sosyal sorunları bilmeyen gençlere bunun farkında olmaları çağrısında bulunan Kocaaliler, “Bundan 21 yıl öncesine kadar borç batağında bir Türkiye vardı. Şimdilerde gençlerin adını dahi bilmediği IMF denen bir kurumdan memur maaşlarını ödeyebilmek için borç alır yıllarca onların dağıtığı politikalara esir olurduk. Bugün tam bağımsız bir ülke olmak için emperyalizme meydan okuyan bir ülke olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25