• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

AK PARTİLİ ADAYLAR SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR

AK PARTİLİ ADAYLAR SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR
Ak Parti Milletvekili adayları sahada çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar vatandaşlardan oy istemeye devam ediyor.

Öncü, iş insanlarıyla buluştu; “Erzurum’a yapılacak her yatırımın takipçisi olacağız”

Erzurum’da seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, Organize Sanayi Bölgesinde iş insanları ile bir araya geldi. 1. OSB Yönetim Kurulu ile buluşan Öncü, iş insanlarına hitaben yaptığı konuşmada, istikrara vurgu yaparak, yeni dönemde ekonomik anlamda çok ciddi çalışmaların yapılacağını söyledi. Öncü; “21 yıllık AK Parti hükümetlerinde, ekonominin geldiği nokta ortada. Son yıllarda özellikle pandemi ve ham madde krizi ile birlikte dünya genelinde ciddi bir tedarik zinciri sorunu yaşandı. Rusya-Ukrayna savaşı ile dünya bu krizi çok ciddi geçirirken, ülkemizde de bir takım sorunların olduğu elbet ortadadır. Ancak bu sorunlar ile ciddi bir mücadele haritası da eksiksiz uygulanıyor. Biz artık IMF’nin kapısında bekleyen bir ülke değiliz. Kendi öz kaynaklarımızı yine kendimiz için kullanabilen, üretim esaslı ekonomi modeli ile çok ciddi çalışmalar yapan bir ülkeyiz. Özellikle ihracatta son yıllarda rekor üstüne rekor kırılıyor. Algı operasyonlarına rağmen ekonomide büyüme devam ediyor. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’de iş yapan herkes istikrar ve güven ortamında yatırımlarını katlayarak artıracak. Ekonomide istenilen seviyeye gelmesi için gerekli tüm adımların atıldığı ve daha da atılacağını söylemek istiyorum. Erzurum’da ticaret yaparak şehrin ekonomik ve istihdamına ciddi katkı sağlayan tün iş insanlarımız ile ortak akıl kültürünü yol alarak çalışacağız. Erzurum’a yapılacak her yatırımın takipçisi olacak, kentimize verilen her katkının yanında mücadele edeceğiz” dedi.

 

Öz’den Teşkilat Mensuplarına Teşekkür

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, İspir ve Pazaryolu’nda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İspir İlçe Başkanlığı ve Ak Parti Pazaryolu İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Öz, partililere yaptığı konuşmada, 14 Mayıs'a günler kala, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Öz; “14 Mayıs ülkemizin geleceği için çok önemli. Her seçim çok önemli ama 14 Mayıs’ın önemi hepinizin malumu. Bu hususta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayan fedakar teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Kapı kapı dolaşarak AK Partimize destek isteyen tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnşallah zafere çok az kaldı. Biz Güçlü Türkiye’nin yoluna devam edeceğine inanıyoruz. AK Partimiz için sahada canla başla çalışan her bir arkadaşımız bu son günlerde daha da çok çalışmalıdır. Her bir arkadaşımızı arayıp, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin neler yaptığını, verilen sözlerin nasıl tutulduğunu, bu seçimin önemini anlatmalıyız. İnşallah bu fedakarlıklarla istikrar devam edecek” dedi. İspir ve Pazaryolu’nda yoğun bir ilgiyle karşılanan Öz, sonrasında esnafları ziyaret ederek destek istedi.

 

ÇELİK; VATANDAŞIN DERTLERİYLE HEMHAL OLUYORUZ

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, dünkü seçim gezisinde Tortum İlçesi’ne ve Bağbaşı, Yukarı Serdarlı ile Aşağı Serdarlı mahallelerine çıkarma yaptı. Tortum Gezisi öncesinde Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Gülay Sekmen ile birlikte Büyükşehir Belediyesi personelini tek tek görev yerlerinde ziyaret eden Çelik, ardından Yakutiye İlçesi Rabiana Mahallesi’nde ev toplantıları ve broşür çalışması yaptı. Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı görev süresi boyunca her daim vatandaşlarla iç içe, sorunlarının çözümünde ön ayak olduklarını anlatan Milletvekili Adayı Av. Çelik, “AK Parti olarak her meslek grubuyla buluşmaya gayret ediyoruz. Çünkü biz dertle dertlenen ve çözüm üretmek üzere çalışan 20 yıllık bir hükümetiz. Başarımızın sırrı da insanlarımızla bir araya gelerek derdi dinleriz ve çözümünü birlikte üretiriz. Gerçekten saha kadın, erkek ve özellikle gereçlerimizden Cumhurbaşkanımızın liderliğine ciddi anlamda bir kenetlenmiş durumda. Cumhurbaşkanımızın 21 yıllık hizmetlerinin karşılığını sahada teveccühlerle görüyoruz. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta, bizim emeklerimizde meyvesini verecektir. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize yeni bir zafer daha yaşatacağız” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25