• BIST 10066.67
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 23 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Altınok, Öncü, Öz, Fırat, Çelik ve Kocaaliler seçim gezilerini sürdürüyor

Altınok, Öncü, Öz, Fırat, Çelik ve Kocaaliler seçim gezilerini sürdürüyor
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayları saha çalışmasına hız verdi. Adaylar seçim gezilerini sürdürürken, sürekli vatandaşlarla diyaloglarını hiç kesmiyorlar

ALTINOK; YERELDEN KÜRESELE TÜRKİYE YÜZYILI

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Önceki dönem İçişleri Bakanı Selami Altınok’un, dünkü seçim çalışması için durağı Aşkale oldu. İlçe Başkanı Abdulkerim Polat, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Altınok, Aşkale Yenimahalle esnafını ziyaret etti. Aşkale mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Aşkale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde iftar programına katılan Altınok, son olarak teravih namazı çıkışı Yakutiye İlçesi’nde Gençlerle çay sohbetlerine iştirak etti. Esnaf gezilerini akşam saatlerine kadar sürdüren, tek tek dükkânlara girerek 14 Mayıs seçimleri için destek isteyen Altınok’a, esnafın ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Teşkilat mensupları ile birlikte yağmur, çamur demeden yollarda olduklarını dile getiren Altınok, 14 Mayıs seçimlerinin alnını secdeye koyanlarla, ayaklarını seccadeye basıp Müslümanların değerlerine hakaret edenlerin seçi mi olacağını kaydetti.  Altınok, “ 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi bir yandan batının desteklediği başta Amerika olmak üzere emperyalistlerin desteklemiş olduğu ve Türkiye’de ki seçimleri etkilemeye çalışan güçlerle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin bir seçimi olacak. Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığının artık vatandaşlarımız farkında. Gittiğimiz hemen her yerde Cumhurbaşkanımıza olan güveni ve teveccühü çok güçlü hissediyoruz” dedi.

 

ÖNCÜ; TÜRKİYE 15 MAYIS SABAHI YENİ BİR YÜZYILA UYANACAK

9 Nisan Aday listelerinin açıklandığı günden bu yana seçim performansı ile göz dolduran Erzurum Milletvekili Adayı Av. Fatma Öncü, dur durak bilmiyor. Sempatik tavırları ve seçmenle diyalogları ilgi uyandıran, dünkü seçim gezisini Hınıs İlçesi’nde sürdüren Öncü’ye, İlçe Başkanı Mehmet Sönmez ve teşkilat mensupları refakat etti. İlçe teşkilatı, İlçe Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından, Parmaksız, Akören, Akbayır, İsmail, Çakmak ve Söğütlü mahallelerini gezen Milletvekili Adayı Öncü’ye kadınların ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Akşam Büyükşehir Belediyesinin iftar çadırında iftar yemeğine katılan Öncü, Kahvehanede vatandaşlarla görüştü. 14 Mayıs seçimlerinin önemine atıfta bulunan Öncü, vesayet heveslilerinin hak ettiği cevabı sandıkta alacaklarını kaydetti. Türkiye’nin son 21 yılda ortaya koyduğu ekonomik ve sanayi kalkınmasının yanında askeri alanda güçlenmesini hazmedemeyen odakların bu ilerleyişi durdurmak için harekete geçtiğini belirten Fatma Öncü, “21 yıl öncesine kadar koalisyon hükümetleri kurdurarak bu milletin bir adım bile atmasına mani oldular. IMF’den borçlandırarak ekonomik yokluk çeken halkımıza kambur üstüne kambur bindirdiler. Buna dur diyen bir vatan evladı, ülkede A’dan Z’ye dönüşüm gerçekleştirerek, ülkemizi lider ülke seviyesine getirdi. Kimdir bu vatan evladı. Elbette Recep Tayyip Erdoğan’dır Şimdi de bunu kabul etmeyen dış mihraklar, ülkeyi eski günlerine götürmek için hemen her yolu deniyorlar. Milletimizin feraseti ile bu hayalleri hiçbir zaman gerçek olmayacaktır” şeklinde konuştu.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ; TÜRKİYE’NİN UMUDU ERDOĞAN

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Öz, dünkü seçim gezisini Aziziye’de tamamladı. İlçe Başkanlığı ve ardından İlçe Seçim Koordinasyon Merkezine giden Öz, Şehit Tuncay Yurdigül’ün evine giderek annesi Mütahire Yurdigül’e ziyaret gerçekleştirdi. Selçuklu ve Saltuklu Mahallesi’nde esnaf gezisi yapan Milletvekili Adayı Öz’e yoğun ilgi olduğu görüldü. Daha sonra İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve teşkilat mensupları ile Vuslat Derneğini ziyaret eden Öz, ardından Gençlik Kolları Başkanlığının İftara Beş Kala programına katıldı. Dadaşkent’de kahvehane ziyareti de yapan Öz, buralarda konuşma yaptı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen Asrın Felaketi olarak adlandırılan deprem felaketinin yaralarının süratle sarıldığına dikkat çeken AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz, seçim gezilerinde edindikleri izlenime vurgu yaptı. Erzurum genelinde dokundukları, dinledikleri herkesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühün artarak devam ettiğini kaydeden Öz, “AK Parti ile şu ana kadar meydana gelen Van, İzmir, Elazığ, Bingöl ve İzmir depremlerinde nasıl ki yıkılan yerler yeniden inşa ve ihya edildiyse, kimsenin şüphesi olmasın 11 ilimizde de aynı inşa ve dönüşüm mutlaka yapılacaktır. Cumhurbaşkanımızın söz verip yapmadığı hiçbir icraatı olmadığını herkes bilir. Öyle ki bunu muhalefette çok iyi biliyor. Bu yüzden depremzedelerin bile umudu Erdoğan olduğunu hatırlatmak istiyorum. 20 yıldan bu yana Türkiye’de ki büyük dönüşüm, 14 Mayıs seçimleri sonrasında da devam edecektir” dedi.

 

FIRAT; SANDIKLARDA OY PATLAMASI YAPACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim gezilerini devam ettiriyor. Palandöken İlçesi’nde teşkilat mensupları tarafından karşılanan Fırat, Yunus Emre Mahallesi, Sakıp Efendi, Cemaliye Cami ve Haşim İşcan Okulu civarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İftar sonrası kahvehane ziyareti gerçekleştiren Fırat, AK Parti’nin milletin iradesinin tezahürü olarak kurulmuş bir parti olduğuna dikkat çekti. “AK Parti olarak milletin kurmuş olduğu bir siyasi partiyiz. Millet ve memleket sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sahada muhteşem bir sevginin, muhabbetin olduğunu görüyoruz” diyerek seçim öncesi edindiği izlenimi aktaran Milletvekili Adayı Fırat, 7 gün 24 saat sahada olduklarını söyleyerek, “Ramazan ayını böyle geçiriyoruz. Akşam iftar programlarımız oluyor. Allah nasip ederse bayramda da devam edeceğiz. Her ilçeye gidiyoruz ve herkese dokunmaya çalışıyoruz. Kısmet olursa herkes görecek. 14 Mayısta sandıklarda oy patlaması yaşatacağız. AK Partinin bu ülkeye neler kattığını aslında muhalefette çok iyi biliyor. Milletimizin ferasetine sonsuz güvenimiz var. Sandık başına gidildiğinde bu partinin 21 yıllık kazanımlarını kimse görmezden gelemez. ” diye konuştu.

 

ÇELİK; MECLİSTE KADINLARIMIZIN SESİ OLACAĞIZ

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, Yakutiye İlçesi’nde Rabiana Mahallesi ve Taşmağazalar Esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret eden Çelik, Tebrizkapı Sanat Çarşısı’nda Erzurum Kadın Kooperatifinde kadınlarla sohbet etti. MNG AVM ve Taşmağazalar semtinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Adayı Çelik, Rabiana mahallesinde seçmen taramasına katıldı. Toplantılarda kadınlara seçmenlere istihdam müjdesi veren Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, yeni dönemde AK Parti ile kadınların tüm olanaklardan faydalanmaları için seferber olacaklarını söyledi. Çelik: "Hanım kardeşlerimizin istihdam ve iş geliştirme süreçlerini kolaylaştıracak, e-ticaret platformlarında yer almalarını teşvik edeceğiz” dedi.

Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, 2002 yılıyla başlayan AK Parti iktidarları boyunca kadının, siyaset, eğitim ve kamu başta olmak üzere kadınlara her alanda sağlanan istihdamına dikkat çekti. Siyasette ve özellikle parlamentoda en çok kadın vekili olan partinin ise AK Parti olduğunu hatırlatan Çelik, “Kadınlarımızın işgücüne katılım oranları 2002 yılında yüzde 27.9 iken 2022 yılında yüzde 34 bu yıl ise hedeflenen oran yüzde 38’dir. Kamuda çalışan kadın oranımız ise 2010 yılında yüzde 34.2 iken 2020 yılında yüzde 40.3’e çıkmıştır. Partimiz her kategoride olduğu gibi kadınlara olan pozitif ayrıcalıkta da yine zirve yapmıştır. 2023 seçimlerinden sonrada bu durum artarak devam edecektir” dedi.

 

KOCAALİLER; TÜRKİYE YÜZYILINI GENÇLERLE İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Gökberk Kocaaliler, dünkü seçim gezilerini Yakutiye İlçesi’nde Cumhuriyet Caddesi esnafı ve Lalapaşa Mahallesi İstasyon mevkiinde bulunan esnaf ziyaretiyle sürdürdü. İftar sonrası kahvehane ziyaretlerinde vatandaşları dinleyen Kocaaliler, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Genç aday olarak tüm gücüyle vatandaşların beklentilerine cevap vereceklerinin altını çizen Kocaaliler, “Genciz, güçlüyüz ve yarın daha güçlü olacağız. Milletimizin azmi ve güçlü yönetim yapımız ile Türkiye Yüzyılı’nı gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz. Bizim hedefimiz, çalışmak, çabalamak, gayret etmek, hakkın, iyinin ve güzelin hâkim olması için mücadele etmektir. Türkiye Yüzyılı’nda her ne yapılacaksa beraber yapacak, beraber inşa edeceğiz." Dedi.

AK Parti'de görev üstlenmenin, herhangi bir makam, mevki sahibi olmak olmadığını. Görev üstlenmenin, gece gündüz çalışarak ülkesine hizmet etmeye talip olmak olduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Adayı Kocaaliler, “AK Parti olarak Erzurum adaylarında tam kadro meclise gireceğimize inanıyoruz. Doğru yolda doğru adamla yürümeye devam edeceğiz. Halkımızın ferasetine güveniyoruz. Şehrimizin her köşesine hizmet götüren AK Parti’ye, yine büyük bir teveccühle rekor bir destek verecektir. " diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25