Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi tarafından 2nd ICOLDE 2022-International Congress on Open Learning and Distance Education 2022 (Uluslararası Açık Öğretim ve Uzaktan Eğitim Kongresi-2022) 29-30 Kasım 2022 tarihlerinde ilk kez 3 boyutlu sanal ortamda 32 farklı üniversitedeki öğretim elemanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.
İlki 2021 yılında gerçekleştirilen Uluslararası Kongrenin bu yılki teması "sosyal, sağlık ve fen bilimleri alanlarında açık ve uzaktan öğretim uygulamaları" oldu. Sekiz yüze yakın katılımcının bulunduğu, birçok üniversiteden güzide bilim insanlarını, çeşitli kurum ve kuruluşlardan araştırmacı ve alan uzmanlarını bir araya getiren kongrede 45 bildiri, 3 boyutlu sanal ortamda ATA-META Palandöken Salonunda sunuldu.
Açık ve uzaktan öğretim alanını çalışmalarına konu edinen ve günümüze kadar bu alanda yaşanan dönüşümleri ele alan bilim insanlarının bir araya geldiği ICOLDE 2022, Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Kocadağistan’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı, çağrılı konuşmacılar Prof. Dr. Ayhan Çelik ile Dr. Öğr. Üyesi Esmira M. Hajiyeva’nın ve birçok bilim insanının sunumlarıyla devam etti. 2 gün süren kongre en iyi üç bildirinin ilanıyla tamamlandı.
ATA-AÖF bir ilke daha imza attı

ATA-AÖF bir ilke daha imza attı
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 17:46 - İspir Kuru fasulye ve kültür festivali açılışı Erzurum’dan yapıldı
- 16:30 - Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof Dr Çomaklı, Türk Anneler Derneği üyeleriyle bir araya geldi
- 16:25 - Başkan Yaptırmış’ın anne acısı
- 14:16 - Atatürk Üniversitesinde "Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler" konuşuldu
- 12:06 - Emniyet resmen açıkladı! 10 bin polis alınacak, işte şartlar ve kontenjanlar
- 11:57 - Erzurum’da beklenen kar geldi
- 09:05 - ETÜ’de TÜBİTAK ARDEB Destek Programları toplantısı
- 14:56 - EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Meclis'e geliyor! Detaylar belli oluyor
- 14:23 - Erzurum'da bir garip olay. Bir kadın evinde 3 gün 3 gece uyuya kaldı.
- 11:28 - Türkiye ile Azerbaycanlı bilim adamları iş birliği yapacak...
- 11:08 - Yolda oluşan buzlanma kazaya neden oldu bir çocuk yaralandı
- 11:01 - Aydemir’den Stern Dergisine sert tepki
- 10:48 - Tilkiye elleriyle yemek yedirdi
- 19:42 - Dim, BİK genel kurul üyesi seçildi
- 18:36 - EBB’den Manço’ya büyük vefa
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.