• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Aydemir: ‘Milli dayanışma eşsiz bir imanın eseridir’

Aydemir: ‘Milli dayanışma eşsiz bir imanın eseridir’
Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Türk Milleti, asaleti, milli terbiyesi ve Hakka tevekkül ve teslimiyetini yardımlaşma ve dayanışmayla ortaya koyuyor. Bu Allah’ın dinine sadakatin ve tevhid inancının ifadesidir, eşsiz bir imanın eseridir ‘ dedi.

Dayanışma Ruhu
AK Parti Genel Merkezi görevlendirmesiyle deprem bölgelerinde saha çalışmaları, alan taraması ve depremzede ziyaret ve beklentilerinin karşılanması odaklı çalışmalarını sürdüren Milletvekili Aydemir, ‘Gençlerimiz, Aksakallılarımız, Analarımız, Kardeşlerimizin ortaya koyduğu eşsiz paylaşma ve yardımlaşma ruhu milletimizin tarifidir. ‘ vurgusunu paylaştı.
‘İşte biz buyuz’
Milli asalet ve terbiyenin böylesi zor zamanlarda bariz şekilde açığa çıktığı, milletlerin afet dönemlerinde kendi değerlerini ortaya koyduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, ‘İla’yı kelimetullah için devlet ebed müddet kararlılığındaki yüce milletimiz bir kez daha azametini dünyaya belletiyor. ‘ değerlendirmesini yaptı.
Kılıç ve Aydemir Sahada
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Malatya AK Parti Teşkilat üyeleriyle birlikte Malatya’nın Baraj, Ovasokak, İstasyon, Başpınar, Battalgazi Çarmuzucami, Yeşilyurt Kaynarca ve Dilek Mahallerinde inceleme, sorun tespiti çalışmaları gerçekleştirdi.
Deprem Şehitlerine Rahmet Niyazı
Malatya Dilek Beldesi mahallelerinde çok sayıdaki taziye evine başsağlığı ziyaretinde bulunan Milletvekilleri Aydemir ve Kılıç ve teşkilat mensupları depremzedelerin acılarını paylaştı. Milletvekili Aydemir, yaptığı paylaşımında, ‘Her birimizin yüreğini ferahlatan yegane olgu, kaybettiklerimizin şehit hükmünde olmaları.’ kaydını düştü.
‘Aziz milletimize şükran borçluyuz’
Malatya’nın Baraj, Ovasokak, İstasyon, Başpınar, Battalgazi Çarmuzucami, Yeşilyurt Kaynarca mahalleleri ziyaretlerinde, depremzede ihtiyaçlarının karşılanma merkezlerindeki çalışmalara refakat eden Milletvekilleri Aydemir ve Kılıç, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılama odağında emek veren herkese şükran borçlu olduklarını kaydettiler.
‘Allah’ın izniyle bu zor zamanları da aşacağız’
Milletvekili Aydemir ve Milletvekili Kılıç’ın yer aldığı AK Heyet daha sonra Malatya Dilek Beldesiyle Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerine bağlı mahallelerdeki çadırkentleri ziyaret edip, ihtiyaçlara dönük talepleri aldı. Milletvekili Aydemir yaptığı açıklamada, ‘Milletçe ortak nidamız; bu elem veren zamanları da birlikte aşacağız.’ Dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25