• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Aydemir’den Stern Dergisine sert tepki

Aydemir’den Stern Dergisine sert tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Alman Stern dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili kapağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aydemir, "Cumhurbaşkanımızı, Türkiye'yi hedefe koymuşlar. Türkiye'yi diz çöktürmek için nasıl bir gayret sarf ettiklerini, satır aralarında değil manşetlerinde izah ediyorlar." dedi.
Aydemir Basın Toplantısı Düzenledi
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın "Koalisyonla bir ülkenin yönetilmesinin hiç şüphesiz riskleri vardır." dediğini belirterek, "Koalisyon yönetimi demek, kaos, kargaşa yönetimi demek. Öyleyse altılı masa da kendi içinde bu kargaşayı barındırıyor." ifadelerini kullandı.
‘Cumhurbaşkanımızın tarihi duruşundan rahatsızlar’
Alman Stern dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösteren Milletvekili Aydemir, "Cumhurbaşkanımızı, Türkiye'yi hedefe koymuşlar. Ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine dönük haince notlar düşmüşler. Türkiye'yi diz çöktürmek için nasıl bir gayret sarf ettiklerini, satır aralarında değil manşetlerinde izah ediyorlar." değerlendirmesinde bulundu.
Aydemir, milletin, Türkiye karşıtı lobilerin seçimleri ne kadar dikkatli takip ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın varlığıyla 20 yılda alınan mesafenin bu çevreleri nasıl rahatsız ettiğini görmesi gerektiğini söyledi.
Muhalefete Eleştiri
CHP ve İYİ Parti milletvekillerinin başörtüsüne anayasal güvence teklifinin Anayasa Komisyonundaki görüşmelerini terk etmesine değinen Milletvekili Aydemir, "Milletin tepkisini çekeceklerini bildikleri için 'İnancı gereği olmasa ne olur? O kavramı kaldıralım, hiç gerek yok' gibi makulmuş görüntüsü vermeye çalışıyorlar. Oysa hem CHP'nin hem İYİ Parti'nin zihinlerinin arkasında 'Başörtüsüne özgürlüğü Anayasa'ya derc ettirmeyelim' yatıyor. Dertleri bu." diye konuştu.
Milletvekili Aydemir, muhalefetin konuyu sulandırma girişiminde bulunduğunu dile getirerek, "Aslında zihinlerinin arkasındaki şey; başörtüsüne mani olmak, başörtüsüne engel koymak." dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25