Başkan Fırat’tan Esnaf Sarayı’na ‘Dev’ Şampiyon Erzurumspor Bayrağı
2025–2026 sezonunda Trendyol 1. Lig’de puan rekoru kırarak ve lig tarihinin en erken Süper Lig’e yükselen takımı unvanını elde ederek şampiyon olan Erzurumspor FK’yı tebrik eden Başkan Fırat, önemli açıklamalarda bulundu.
Fırat, “Cumhuriyetimizin 103’üncü yılında gelen bu şampiyonluk en çok bize yakıştı. Beş yıl aranın ardından sezonu zirvede tamamlayarak tarihi bir başarıya imza atan ve yeniden Süper Lig’e yükselen Erzurumspor’umuzu, teknik heyeti ve büyük taraftarını yürekten kutluyorum. Bu süreçte takımın en büyük destekçilerinden olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Erzurumspor’un elde ettiği başarının şehirde büyük bir gurur ve sevinç oluşturduğunu vurgulayan Fırat, “Bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyor, Erzurumspor’umuzun her zaman yanında olacağımızı ifade ederek Süper Lig’de üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.