Başkan Mehmet Sekmen’den kutlama mesajı
Başkan Sekmen, paylaşımında Erzurumspor’un elde ettiği başarıyı “hasretin, sabrın ve sarsılmaz inancın zaferi” olarak nitelendirerek, “Ayazda yoğrulan, soğukta büyüyen bir iradenin destanını hep birlikte yeniden yazdık” ifadelerini kullandı. Erzurum’un zorlu iklim şartlarının takıma güç kattığını vurgulayan Sekmen, “Bu şehir soğukta üşümez, aksine güçlenir. Her seferinde daha gür ayağa kalkar” dedi.
Başarıda emeği geçenlere de tek tek teşekkür eden Sekmen, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetimi, Teknik Direktör Serkan Özbalta ve ekibi ile futbolcuları tebrik etti. Taraftarların desteğine de dikkat çeken Sekmen, “90 dakika boyunca takımımızın yanında olan vefakâr taraftarlarımız bu başarının en önemli parçalarındandır” ifadelerine yer verdi.
Erzurum’un köklü geçmişine vurgu yapan Sekmen, takımın Süper Lig’de de aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceğine inandığını belirterek, “Kadim şehrimizin adını zirvelere taşıyacağız” dedi.
Sekmen, açıklamasının sonunda şampiyonluğun Erzurum’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni etti.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.