• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 24 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Orhan’dan 15 Temmuz mesajı

Başkan Orhan’dan 15 Temmuz mesajı
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla paylaştığı mesajda, milli birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

Başkan Orhan, 15 Temmuz’da 251 vatan evladının şehit, 2 bin 196 vatan evladının da gazi olduğunu anımsatarak, “15 Temmuz; hıyanet ve ihanetin, iman dolu göğüslere çarptığı gündür” dedi.
Başkan Orhan, mesajında şunları kaydetti: “15 Temmuz; milli iradeyi boğmaya çalışan karanlık odaklara, milli birliğimizi bozmaya çalışan emperyalist alçaklara, bu cennet vatanı işgale yeltenen milletsiz ve milliyetsiz korkaklara emsalsiz bir dersin verildiği gündür. 15 Temmuz; duruşların en millisi, direnişin en güçlüsü, cesaretin en yücesi, birlik ve beraberliğimizin en kesin ve yine en net ifadesidir. 15 Temmuz; devletimizin istikbali ve aziz milletimizin istiklaline göz diken ne kadar terör örgütü, ne kadar yapı ve yapılanma var ise, başlarına gelecek olanı gösterdiğimiz ve yine hadlerini tamamına birden bildirdiğimiz gündür”
“YOLUMUZDAN SÖKER ATARIZ!”
İsimleri ya da hedefleri her ne olursa olsun bütün terör örgütlerinin akıbetinin bozguna uğramak olacağını kaydeden Başkan Orhan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “FETÖ, PKK, PYD, YPG ya da KCK, bizim için hiç farketmez! Taşıdıkları isim, girdikleri kılıf, büründükleri kılık, aldıkları şekil, beslendikleri kaynak ve taşeronluk yaptıkları mihraklar da farketmez! Evvel olan Allah’ın izniyle, şanlı tarihimizden aldığımız güç ve cesaretle, kale burcu kadar sağlam gövdemiz, milli imanla teçhiz ettiğimiz yüreklerimiz ve bükülmez bileklerimizle hepsine yeter, alayını birden yolumuzdan söküp atarız! Çünkü biz necip Türk Milletiyiz! Çünkü biz binlerce yılıdır Türk-İslam beldesi olan bu mukaddes vatan topraklarının yılmaz bekçileri, korkusuz erleri ve uğruna can vermeyi canına minnet sayan bayrak fedaileriyiz. İşte bu doğrultuda Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanlarınca yazılan 15 Temmuz destanını yüreklerimize nakşetmiş bir halde ve Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, milletimizin huzur ve selameti, ülkemizin istikrar ve bekası için elimizden geleni yapmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’da toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize ise şükranlarımızı sunarak, esenlik dolu yıllar diliyoruz”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25