Üst üste iki gün Tekman’a giden Başkan Sekmen bu kez de Hınıs ilçesinin köylerini tek tek gezdi. Elmalı, Dağçayır, Çilligöl, Tipideresi, Akgelin, Toraman, Beyyurdu, Tellitepe ve Bayır mahallelerini dolaşan Başkan Sekmen, yerleşim yerlerinde kanaat önderleriyle de görüştü. İlçe gezisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Mehmet Sekmen, “Hınıs ilçemizin her bir mahallesini tek tek dolaştık. Hınıslı kardeşlerime de ilçemiz ve mahallemizde hayat bulan projelerimizi anlattık ve akabinde de yeni yatırımlarımızdan bahsettik. Aziz Erzurum’un aziz ilçelerinde Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti'mize yoğun bir teveccüh var. Hatır bilen, kıymet bilen vefakâr Hınıslı kardeşlerim de şöyle diyor; ‘Doğruya doğru... Lider masa başında değil işbaşında belli olur.’ Vefanın en aziz örneğini yüreklerinden bizlere yansıtan Hınıslı kardeşlerimiz de şöyle diyor, ‘Hınıs vefanın ilçesidir, tavrımız da duruşumuz da bellidir’ İşte Erzurum’da böylesine bir ufukta gönüllerde, yüreklerde de böyle bir coşku hâkim…” Bu arada Başkan Sekmen, ilçe gezilerinde yatırımlarla ilgili vatandaşların görüşlerine de başvuruyor, fikir alışverişinde bulunuyor.
BAŞKAN SEKMEN GÜNEY İLÇELERİNE ADETA KARARGÂH KURDU
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, güney ilçelerine yönelik gezilerini aralıksız sürdürüyor.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Başkan Sekmen: “Erzurum medyası bizim kılavuzumuz”Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, kentte görev yapan medya mensuplarıyla bir araya geldi.
Başkan Uçar’dan çalışan gazeteciler günü mesajıYakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, yayınladığı yazılı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Aziziye Belediyesi buz sarkıtları için düğmeye bastıAziziye Belediyesi, çatılardan sarkan kar ve buz kütlelerini tehdit olmaktan çıkaracak önemli bir adım attı.
ESKİ ekipleri soğuk ve kışa rağmen çalışıyorErzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü Oltu Şubesi, kar ve kış demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
- 16:09 - NeuralCoin Jump Trading borsasında başarıyla listelendi fiyat artışı yüzde 1000’i aşması bekleniyor
- 11:28 - Açık ve uzaktan öğretim fakültesi sınavları artık Yüksekova’da da yapılacak
- 11:17 - 81 ilde faizsiz kredi desteği başvuruları başladı! İşte başvuru şartları
- 10:56 - Başkan Sekmen: “Erzurum medyası bizim kılavuzumuz”
- 10:50 - ETÜ’lü öğrencilerin KarFest Projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklendi
- 10:45 - İşte Türkiye’nin en soğuk yeri
- 10:42 - Tabyalarda köklerden göklere
- 10:37 - Tilkilerin bahçedeki kar eğlencesi görüntülendi
- 18:37 - 3 Kat Hızlı Bilgisayarlı Tomografi (BT) Cihazı, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine Alındı
- 15:41 - Yaşayan değerlere vefa
- 15:16 - HÜDAPAR Heyetinden Erzurum Olay Gazetesi’ne Ziyaret
- 15:04 - Buz Hokeyinde şampiyon Erzurum
- 15:00 - Buzun satrancında EİT oscarları sahiplerini buldu
- 13:50 - Özderelilerden vefalı buluşma
- 13:46 - Dadaş’ın harika gençleri
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.