• BIST 8819.26
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 16 °C

Başkan Tanfer’den Babalar Günü Mesajı: “Babalarımıza, Annelerimize sevgi ve şefkat göstermeliyiz”

Başkan Tanfer’den Babalar Günü Mesajı: “Babalarımıza, Annelerimize sevgi ve şefkat göstermeliyiz”
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hayat boyu ailenin birliği ve beraberliği için gecesini gündüzüne katan ve evimizin direği olan babalarımızın, hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyleyen Başkan Tanfer, tüm babaların babalar gününü kutladı. 

Başkan Tanfer,  mesajında şu ifadelere yer verdi; 
“ Yaşamımızın her anında babalarımızı hatırlamak, sevgimizi ifade etmek, onlara da bize de iyi gelecektir. Onların kıymetini kaybettikten sonra değil yaşarken bilmek zorundayız. Babalarımıza, Annelerimize sevgi ve şefkat göstermeliyiz. 
Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak özveriyle çaba harcamaktadırlar. 
Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. 
Babalar gününde değil, bizlere ihtiyaç duydukları her dönemde destek olmalı, bizler için ne kadar değerli olduklarını daima hissettirmeliyiz.Kişisel ve toplumsal ilişkilerimizde, bize öğütleri ve öğrettikleri ile örnek olan, varlıkları ve sevgileriyle güç bulduğumuz babalarımıza verebileceğimiz en güzel hediye; paylaşma ve sorumluluk duygusuyla, huzur ve barış içinde yaşanılası bir dünyayı inşa etmek ve geleceğe taşımak olacaktır. Aile kurumunun maddi ve manevi destekçisi, karşılıksız sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali olan tüm babaların babalar gününü kutlar, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim. Evlatlarını kutsal vatan torağının bağrına emanet eden Şehit babalarımızın da bu vesile ile saygılarımı sunar ellerinden öper, babalar gününüzü, Kurban Bayramınızı  tebrik ediyor kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür, ahirete irtihal etmiş olan kıymetli babalarımıza, annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25