• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Beştaş Yüzük Seçimi Nasıl Olmalı?

Beştaş Yüzük Seçimi Nasıl Olmalı?
Beştaş Yüzük Seçimi Nasıl Olmalı?

Yüzük modelleri içerisinde bir adım öne çıkan beştaş yüzükler bilhassa yeni evlenecek çiftlerin gözdesi oluyor. Şıklığı bir tarafa, yüzüğün kullanışlı olması da büyük önem taşıyor. Peki doğru beştaş yüzük seçimi için nelere dikkat etmek gerekiyor?

Beştaş Pırlanta Alırken Dikkat Edilecekler

Pırlantanın karatı yani ağırlığı, rengi, berraklığı ve kesim tarzı göz önüne alınması gereken kriterlerin başında geliyor. Karat değeri arttıkça yüzüğün fiyatı da yükseliyor. Berraklık derecesi ise pırlantanın gözle görülmeyen kusurlarını ifade ediyor. Renk tonuna gelirsek, gerçek pırlantalar saf rengiyle kendini belli ediyor. Pırlantanın ışıltısını kesim tarzı doğrudan etkiliyor. Oval, yuvarlak, baget, prenses kesim gibi çeşitlenen bu uygulama pırlantanın tasarımını belirliyor.

Beştaş Yüzük Ne Anlama Gelir?

Aşkı ve sevgiyi temsil eden beştaş yüzüklerde her taşın farklı bir anlamı var: Sadakat, bereket, aşk, mutluluk, huzur. En anlamlı hediyelerin başında gelen beştaş yüzükler, birbirinden gösterişli modellerle ilgi görüyor. İhtişamıyla kadınları cezbeden bu yüzükler, evlilik teklifi gibi romantik anlarda da başrolü oynuyor.

En Güzel Beştaş Yüzük Modellerinin Adresi: Yetkin Diamond

Büyüleyici tasarımı ve dayanıklı yapısıyla beğeni toplayan beştaş yüzük modelleri, Yetkin Diamond koleksiyonlarında sizi bekliyor. Garantili ve sertifikalı ürünleriyle pırlanta sektörünün nabzını tutan Yetkin Diamond, sadeliği ve gösterişi aynı noktada ustalıkla buluşturuyor.

Ekonomik fiyatlar ve hızlı teslimat avantajı markayı tercih sebebi kılan diğer ayrıcalıklardan bazıları. Kendinize ve sevdiklerinize pırlantanın eşsiz ışıltısını armağan etmek için Yetkin Diamond’a uğramayı unutmayın.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25