• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Bölge Müdürü Yavuz; Pasinler’de bir dizi incelemede bulundu

Bölge Müdürü Yavuz; Pasinler’de bir dizi incelemede bulundu
DSİ Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Pasinler İlçesinde istişare toplantısı yaptı.

İlk olarak Pasinler İlçesinde Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Kanal ve Mahalle Muhtarıyla bir araya gelen Bölge Müdürü Yavuz, Başkan Dölekli, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Kanal, Demirdöven Sulama Birlik Başkanı Murat Teme ve Mahalle Muhtarının Demirdöven Barajı ve sulaması ile ilgili taleplerini dinledi. 2021 yılında yapılan sulama hakkında fikir alışverişinde bulunularak bundan sonraki yapılacak hizmetler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Başkanı Ahmet Dölekli, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Kanal, Demirdöven Sulama Birlik Başkanı Murat Teme ve Mahalle Muhtarları ile birlikte sulama sahası gezildi. Bölge Müdürü Yavuz talepleri dinleyerek çözüm önerileri sundu.
Daha sonra Bölge Müdürü Yavuz ekibiyle birlikte yapım çalışmaları devam eden Pasinler Çiçekli, Çöğender ve Tepecik Mahalleleri taşkın koruma işlerini yerinde inceleyerek gelinen seviye hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Yapılan gezinin ardından, Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Çalışma arkadaşlarımla birlikte Erzurum’un Pasinler ilçesinde Demirdöven Barajı ve sulaması ile ilgili daha güzel neler yapabiliriz düşüncesi ile Pasinler’de Belediye Başkanımız, Ak Parti İlçe Başkanımız ve Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldik bizim açımızdan faydalı bir toplantı oldu. Çalışma arkadaşlarımla Pasinler Ovasında 83 bin 280 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayan Demirdöven Barajının tam kapasite ile sulama sezonuna hazır hale gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Toplantı sonunda Mahalle muhtarları Bölge Müdürü Yavuz’a kendilerini dinleyip istişare ettiği için teşekkür ettiler.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25