• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Chainlink (LINK) Yeni Bir Yükselişe Mi Hazırlanıyor? Analist Yorumları!

Chainlink (LINK) Yeni Bir Yükselişe Mi Hazırlanıyor? Analist Yorumları!
Chainlink (LINK) Yeni Bir Yükselişe Mi Hazırlanıyor? Analist Yorumları!

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, popüler bir analistin son zamanlarda yükselişi ile dikkat çeken Chainlink (LINK) hakkındaki yorumlarını kaleme aldı.

 

Chainlink Yeni Bir Yükseliş Yaşayacak Mı?

 

Birer kripto para haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de belirtildiği gibi kripto para analisti Altcoin Sherpa, Ethereum (ETH) tabanlı altcoin projesi Chainlink‘in (LINK) yukarı yönde büyük bir yükseliş yapmaya hazır gibi göründüğünü ifade ediyor.

 

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, sosyal medya platformu X’teki kişisel hesabından merkeziyetsiz oracle hizmeti Chainlink‘in LINK’inin birkaç aylık birikim aşamasından çıkmasıyla birlikte sektördeki en güçlü projelerden biri olduğunu söyledi. Analist altcoin için yaptığı yorumda “LINK satın almak için 500+ gününüz vardı ve korkuyordunuz. Şimdi tüm kazançları kaçırma riskiyle karşı karşıyasınız. Bunun hala diğer tüm kripto paralar içindeki en iyi coin’lerden/projelerden biri olduğunu düşünüyorum. Bu aralıktan çıktığında mükemmel olacak.” sözlerini kullandı.

 

Bunlara ek olarak Altcoin Sherpa tam anlamıyla bir altcoin sezonunda olunduğu diğer bir deyişle birçok altcoin’in parabolik ralliler yaptığı aşamada olunduğu konusuna şüpheyle yaklaşmaya devam ediyor. Analist altcoin sezonunun tespiti için yatırımcıların altcoin’lere yönelik risk iştahını ölçen Ethereum karşısında Bitcoin‘i (ETH/BTC) ve Bitcoin’e kripto para piyasası üzerindeki piyasa hakimiyetinin yüzdesini gösteren Bitcoin hakimiyetini (BTC.D) yakından takip ettiğini söyledi.

 

Chainlink Nedir?

 

Chainlink (LINK), blockchain teknolojisi üzerinde akıllı sözleşmeleri gerçek dünya verileriyle bağlama amacı güden bir kripto para birimidir. Chainlink, Ethereum tabanlı bir token olarak başladı ve daha sonra farklı blockchain platformlarına da genişledi. Chainlink, merkezi olmayan bir oracle ağı sağlayarak akıllı sözleşmelerin gerçek dünya verilerine erişmesini mümkün kılar.

 

Akıllı sözleşmeler, belirli koşullar yerine getirildiğinde otomatik olarak çalışan programlardır. Ancak bu sözleşmeler, gerçek dünya verilerine ihtiyaç duyduklarında, dış kaynaklardan bu verilere erişmelidirler. İşte bu noktada Chainlink devreye girer. Chainlink, farklı veri kaynaklarından verileri alarak ve akıllı sözleşmelerle paylaşarak bu ihtiyacı karşılar.

 

Örneğin, bir hava durumu akıllı sözleşmesi, hava durumu bilgilerini almak için Chainlink'i kullanabilir. Chainlink, merkezi olmayan oracle ağı sayesinde güvenilir ve doğrulanabilir verilere erişir ve bu verileri akıllı sözleşmelere ileterek işlemlerin gerçekleşmesini sağlar.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25