• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Çocuk Korosu Canlı Yayında

Çocuk Korosu Canlı Yayında
TRT Erazurum Müdürlüğü THM Çocuk Korosunun TV çekimi büyük bir başarıyla tamamlandı.

Çocukların yetişmesinde, bir koro oluşturulmasında büyük emeği olan TRT THM'nin güçlü sesi Yıldız Savaş Demirkol, yeni çalışmalarla TRT Erzurum Mürlüğü'nün sesini duyurmaya devam edeceklerini söyledi.

Çocuk korosunun profesyonel boyuta ulaştıklarını, vermiş oldukları konserlerle dinleyicilerin ve izleyicilerin yüreklerinde taht kurduklarını ifade etti. 

Çocuk Dadaşların özellikle Erzurum Türkülerini muhteşem bir şekilde yorumladıklarına dikkat çeken Demirkol, TV çekimlerinin de büyük bir başarı ile tamamlandığının altını çizdi. 

Teşekkür..
Bu çekimler için TRT'nin tüm imkanlarını çocuklarımızın hizmetine sunmakta adeta yarışan;çeki öncesi ve esnasında stüdyoya gelerek çekime yerinde nezaret eden BAŞTA TRT ERZURUM MÜDÜRÜ Sn. Ayca Yarol Alemdar HANIMEFENDİ OLMAK ÜZERE, çekimin başından sonuna kadar bir an bile bizi yalnız bırakmayan TRT Erzurum Müdür Yardc. (RADYO) ŞAİR VE YAZAR Sn.Ismail Bingöl BEYEFENDİ'YE, TV çekimini adeta ders verir nitelikte üstün başarıyla gerçekleştiren ve emeklerini esirgemeyen YAPIM EKİBİNE, SUNUCUMUZ SN. Mehmet ŞAHİN'e Tonmaisterimiz Sn.Talip AKPUNAR'a, REJİ, ALT YAZI, IŞIK,SAHNE-DEKOR ve tüm Destek veren isimlerini yazamaya satırların yetersiz kalacağı değerli arkadaşlarımıza, en iyi görüntüyü almakta yarışan kameramanlarımıza, değerli saz üstadlarına VE İSİMLERİNİ ZİKRETMEYİ UNUTTUĞUMUZ EMEĞİ GEÇEN TRT'NİN TÜM GÜZİDE PERSONELİNE EMEKLERİ VE GÖSTERDİKLERİ SAMİMİ ÇALIŞMA ARZULARI VE DESTEKLERİ İÇİN, 
AYRICA; KOROMUZUN HER FAALİYETİNİ HABER YAPAN GÖNÜL ADAMLARI SN. Ayhan Türkez ve Sn. Esat Bindesen BEYEFENDİLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ EDİYORUZ. LÜTFEN KABUL BUYRUNUZ...
YENİ ÇALIŞMALARDA TRT ERZURUM MÜDÜRLÜĞÜNÜN SESİNİ DUYURMAYA DEVAM EDECEK ÇALIŞMALARDA BİRLİKTE OLABİLMEK DİLEĞİYLE....

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25