• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Çok Tercih Edilen ND Kedi Köpek Maması Kurye Mamada Satışa Sunulmuştur

Çok Tercih Edilen ND Kedi Köpek Maması Kurye Mamada Satışa Sunulmuştur
Çok Tercih Edilen ND Kedi Köpek Maması Kurye Mamada Satışa Sunulmuştur

Günlük yaşamınızın bir parçası haline gelen kedi ve köpeklerin ileriki zamanlarda sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmamak için onun beslenmesine dikkat etmelisiniz. Çünkü bu narin hayvanların beslenmesi çok önemlidir ve sağlık sorunları da direk olarak beslenmeleri ile ilgilidir. Hem sağlıklı hem de besleyici ve kaliteli mamalar, kurye mama da satışa sunulmuştur. Kedi mamaları ve köpek maması onların henüz yavru iken büyük keyifle yemeye başlayacakları ve her yaşta beslenmeye devam edecekleri bir mamadır.

Köpek Maması Nasıl Seçilir?

Köpek maması seçerken mutlaka mama içeriğinin ne olduğuna dikkat edin. Zira yanlış besinler hem köpeğinizin sağlığını bozacak hem de sürekli huzursuz olmasına neden olacaktır. Özellikle içeriğinde hayvansal ürünlerin olduğu mamaları tercih edin. Bazı mamaların bitkisel katkı malzemeleri ile üretildiğini biliyoruz. Belki de en yakın dostunuz olan köpeğiniz sağlıklı gelişimi için Nd köpek maması kesinlikle tercih sebebidir. Hayvansal ürünler yerine pek çoğu soya ve tahıl ürünlerinden oluşan köpek mamaları imal ediyor. Bu köpekler için doğru bir besin çeşidi asla olamaz.

Kedi Köpek Mamaları Hayvanın Cinsine Göre Değişir Mi?

Bugün en çok tercih edilen mama türlerini piyasada en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Hatta bu mamaları internet ortamından bile satın alma şansınız var. Ancak doğru mama aldığınızdan kesinlikle emin olmalısınız. Çünkü küçük dostlarımızın doğru beslendiğini ve sağlıklı geliştiklerini bilmek herkesin arzusudur. Peki, kedi köpek mamaları alınırken hayvanın cinsine yani ırkına göre farklılık gösterir mi? Buna dikkat etmeli misiniz? Köpek ve kedileriniz için seçeceğiniz en doğru mama onların cinslerine ve yaşlarına göre olanını tercih etmektir. Çünkü her cins hayvanın anatomik yapısı, sindirim sistemi özellikleri birbirinden farklılık gösterebilir. Buna hayvanların bağışıklık sistemlerindeki farklılıkları da gösterebiliriz. Hayvanın ırkına yavru, yetilmekte olan ve yetişkin türlerde kedi köpek mamaları üretilir. Burada söz konusu kedi ve köpeklerin ağız ve çene yapısı, kas gücü ve diriliği önemli oluyor. Örneğin en fazla 10 kiloya kadar çıkabilen köpeklerle 65 kiloya kadar çıkabilen köpeklerin mamalarının aynı olması beklenemez.

Kedi Köpek Mamalarında Yaş Farkı Önemli Mi?

Tüm bunların yanında kedi ve köpekleriniz için satın almak isteyeceğiniz mamaların onların yaş kriterlerine de uygun olmasına dikkat edin. Bu konuda Nd kedi maması her yaş ve cinsten kedinin özelliğine göre üretilerek hizmetinize sunuluyor. Kedi ve köpeklerin her yaşta ihtiyaç duyduğu besinler, vitamin ve protein miktarları mutlaka farklılık gösterir. Örenin henüz iki ya da üç aylık olan bir kedinin süte ve anne sütüne en yakın olan besinlere ihtiyacı vardır. Bunu yanında 5 yaşındaki bir kedinin ise daha çok protein ve magnezyuma ihtiyacı olduğu bilinir. Bunun için mama alırken kedi ve köpeklerinizin yaş kısıtlamalarını da dikkate alın.

Kedi Köpek Mamalarında Hijyen

Temizlik ve hijyen kuralları her yer ve ortamda önemlidir. Ayrıca evlerinizde sizinle yaşayan ve aynı ortamı paylaştığınız kedi köpekleriniz için hijyen ve temizlik kuralları çok daha önem taşır. Satın alacağınız mamanın güvenli koşularda, sağlıklı takviye besinleri kullanılarak üretildiğinden emin olmalısınız. Ayrıca bu özel mamaları uygun fiyatlarla da alma şansına sahipsiniz.

Kedi Köpek Mamalarında Lezzet

Kedi ve köpeklerin tat alma duyguları son derece geniştir. Tıpkı koku alma duyuları gibi iyi bir tat duygusuna sahip molan kedi köpekler için üretilen mamalar da mutlaka lezzetli olacaktır. Kedi ve köpekler için üretilen mamaların, tatları birbirinden farklı olacağı için mama seçerken evcil hayvanınızın sevdiği eti tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz bu dostlarınız için Kurye Mama sitesinden ürün alabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25