• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "14 Mayıs günü sandıktan bir kez daha zaferle çıkacağız. Kandil'deki terör baronları dışında kimse kaybetmeyecek. Baronların uzantısı olan HDP'yi artık Erzurum'da siliyor muyuz? Pensilvanya'daki hain dışında kimse üzülmeyecek. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Şu anda havalimanından buraya gelene kadar rakam 130 bin. Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Evliyaları, şehitleri, aşıklarıyla kültür şehri Erzurum. Buradan sizlerin vasıtasıyla Ağrı'ya, Ardahan'a, Artvin'e, Bayburt'a, Erzincan'a selamlarımı gönderiyorum. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra buraya teşekkür için tekrar geleceğim. 21 yıldır yoldaşım olan Erzurum'a tekrar teşekkür ediyorum. Biz Erzurum'u severiz. Biliriz ki Erzurumlu da bizi sever. Rabbim muhabbetimizi daim eylesin. 2002'den beri aramıza kimseyi sokmadık. Safları sağlam ve güçlü tuttuk. Şimdi de Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa edeceğiz.

"14 MAYIS'TA MİLLETİ TEHDİT EDEN YABANCI DERGİLER DIŞINDA KİMSE KARALAR BAĞLAMAYACAK"

14 Mayıs günü sandıktan bir kez daha zaferle çıkacağız. Kandil'deki terör baronları dışında kimse kaybetmeyecek. Baronların uzantısı olan HDP'yi artık Erzurum'da siliyor muyuz? Pensilvanya'daki hain dışında kimse üzülmeyecek. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak. 14 Mayıs'ta Erzurum kazanacak. 81 vilayetiyle Tüm Türkiye kazanacak. Türkler kadar Kürtler de kazanacak. Sunni kadar Aleviler de kazanacak. Sadece Türkiye ve 85 milyon Türk milleti sevinmeyecek. Bizim için ellerini semaya açan milyonlar sevinecek. 14 Mayıs sabahı seccadeye ayakkabılarıyla basanlar değil, kıblesi Kabe olanlar sevinecek. Kandil'dekinin bayrağı var mı, onun paçavrası var. Kitapsızlara 14 Mayıs'ta gereken dersi birlikte vereceğiz. Kürt kardeşlerimi tenzih ederim, Kandil'dekiler hain. Diyarbakır Anneleri'nin yavrularını kaçıran hainler. Gece gündüz çok çalışmaya var mıyız? Hiçbir anımızı boşa geçirmeyeceğiz.

aw885111-02.jpg

"ERZURUM GÖNLÜMÜZÜN TACIDIR"

14 Mayıs'ta durmak yok yola devam diyor muyuz? 14 Mayıs'ta doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Erzurum kimine göre Irak'tır, kimine göre soğuktur. Erzurum kimileri için ancak seçimden seçime hazırlanan haritadaki yeri sandık ufukta görülünce bulunan bir şehirdir. Bizim için gönlümüzün tacıdır. Biz Erzurum'un kapısını sadece seçim döneminde çalanlardan değiliz. Birileri sağda solda gezerken biz dadaşların misafiri olduk. Sadece cumhurbaşkanlığı dönemimizde 10 kez Erzurum'a geldik. Biz bu şehri ve insanlarını Allah için çok seviyoruz. Laf değil icraat üretiyoruz.

"IMF İLE OTEL ODASINDA GÖRÜŞTÜLER"

Detaylıca anlatamaya kalksak, günler sürecek işleri 21 yılda yaptık. 80 senede yapılamayanı, 21 yıla sığdırmaya çalıştık. Bizden önce yol sorunu, hastane, okul, üniversite sorunları vardı. Çözdük. Dışa bağımlılık sorunu vardı. Giderdik. Ekonomisi IMF komiserlerince yönetilen güçsüz Türkiye profili vardı. Düzelttik. Davos'tayız, o zaman yanımda Bebecan vardı. 'Türkiye'yi ben idare ediyorum' dedim, kızardı bozardı. Bebecan da kızardı. 23,5 milyar dolar borcumuz vardı. IMF ile otel odasına görüştüler. 21 senede IMF borcumuzu ödedik, işimiz kalmadı. MB rezervimiz 27,5 milyar dolardan, 115 milyar dolara çıktı. IMF'den borç alın diye akıl veriyorlar, o iş bitti. Biz bize yeteriz. Bizden önce terör örgütlerine mücadelede muhtaç bir ülke vardı. Buna son verdik. Artık başkalarından ne silah, ne icazet bekliyoruz.

aw885121-04.jpg

"ÜLKEMİZİN ENERJİ KAYNAKLARINI MİLLETİMİZİN İSTİFADESİNE SUNUYORUZ"

TCG Anadolu'yu İstanbul'da ağırladık. 150 bine yakın ziyaretçi oldu. Şimdi de İzmir'e gönderdim, kuyruktan geçilmiyor. İstedim ki başkaları da görsün. Togg ile 'Biz varız' diyoruz. Boşuna Oltu koymadık. Gençler bayılıyor. Ülkemizin enerji kaynaklarını milletimizin istifadesine sunuyoruz. Doğalgazı 1 ay ücretsiz yaptık. Artık Erzurum'un kışı biraz daha kolay geçecek. Günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip Gabar petrolünü milletimizle buluşturacağız. Hemen kalitesini soruyorlar, ben de onlara diyorum ki petrolümüz Erzurum dut pekmezi kıvamında. Enerji bağımsızlığımızı kazanana kadar çalışmaya devam edeceğiz.

"FETÖ'CÜLERE NE SÖZ VERDİKLERİNİ YAKINDA AÇIKLARLAR"

Karadeniz gazını nasıl ülkemize getirdiysek, Kaan'ı nasıl hangardan çıkardıysak, Türkiye Yüzyılı'nı da beraber inşa edeceğiz. Vizyonumuzun karşısına içimizden birilerini çıkardılar. Önce 6 benzemezi bir araya topladılar, sonra masanın altından HDP'yi çıkardılar. Masaya 2 tane daha belediye başkanı iliştirdiler. CHP Erzurum'a gelmiş. 250-300 kişi gelince güvenlik gerekçesiyle mitingi iptal etmişler. İP gelmiş, esnaf ziyareti yapmış HDP Hınıs'ta 1500 kişiyle Miting yapmış. Bunlardan ne bekliyorsunuz. 7 cumhurbaşkanı yardımcısı var sürekli artıyor. FETÖ'cülere ne söz verdiklerini yakında açıklarlar. Hepsine misyon yüklemişler. Birine terör örgütüne sataşma görevi vermişler. Diğerine Selo havariliği vazifesi yüklemişler. Şimdi içeride Bay bay Kemal 'çıkaracağız' diyor. Başkanı olduğu belediyede iş yapmıyor ama il il dolaşıp Selo'nun avukatlığını kimseye bırakmıyor. Koalisyonun tüm pis işlerini İYİ Parti'ye vermişler. Cami ile kilise arasında kalmış. Ne diyelim Allah bir an önce bu cendereden kurtulmayı nasip eylesin.

aw885111-01.jpg

"ERZURUM'A 21 YILDA 84 MİLYAR YATIRIM YAPTIK"

1-2 ay öncesine kadar kazanamaz dedikleri, aday olma baskısı yaptıkları defolu bir şahsı ülkenin başına musallat etmeye çalışıyorlar. Rotası çizgisi olmayan böyle bir masadan ülkeye hayır gelir mi? Pensilvanya, Kandil'le işbirliği yapanın ülkeye hayır dokunur mu? Bunlardan ülkeye de millete de Erzurum'a da hayır gelmez. İnşallah 14 Mayıs'ta bu kumar masasını tasfiye etmeye var mıyız? Teröriste 'terörist' diyemeyen ülkeyi koruyabilir mi? Bay bay Kemal ve ortakları kimlerle kol kola girerse girsin biz yolumuza sizlerle yürümeye devam edeceğiz. Milletimiz bizden Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmemizi bekliyor. Erzurum'a 21 yılda 84 milyar yatırım yaptık.

aw885121-12.jpg

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25