Dadaşkent-Yıldızkent bağlantısını sağlayan dönel kavşağa geçici düzenleme geldi

Dadaşkent-Yıldızkent bağlantısını sağlayan dönel kavşağa geçici düzenleme geldi
Dadaşkent-Yıldızkent bağlantısını sağlayan dönel kavşağa geçici düzenleme geldi

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada, çalışmalar süresince ana yolun Erzurum-Çat ve Çat-Erzurum istikametlerinde trafik akışı, 3 şeritli yolun daraltılmasıyla tek şerit üzerinden sağlanacağı vurgulandı.
Dadaşkent ile Yıldızkent arasındaki geçişler ise dönel kavşaktaki orta refüj ve bağlantı yollarının kapatılması nedeniyle paylaşılan görselde belirtilen servis yolları üzerinden gerçekleştirilecek. Çalışmaların, altyapı hatlarının deplase süreçlerine bağlı olarak 13 Eylül 2026 tarihinden önce tamamlanması planlanıyor.
Açıklamada, "Sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, çalışma sahasında dikkatli ve kontrollü seyretmeleri önemle rica olunur" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.