• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Destek çığ gibi büyüyor…

Destek çığ gibi büyüyor…

Destek çığ gibi büyüyor…

Ak Parti İl Başkan adayı Küçükoğlu: ‘Kardeşçe bir yarışın centilmen yarışçıları olduk’

Ak Parti İl Başkan adayı Recep Küçükoğlu çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ilçe köy köy dolaşan delege ve partililerle birebir görüşme yapan Küçükoğlu, ‘Ak partili kadrolara kin ve husumet yakışmaz. Ak kadroların kalplerine, Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle husumetin ve fitnenin karanlığı çökmez, her Ak Partilinin kalbi partinin adı gibi aktır, gönlü aktır, ruhu aktır’ dedi

Küçükoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Sayın Genel Başkanımızın açtığı hizmet yolunda yıllardır daha iyiye, daha güzele, daha büyük hizmet atılımlarına birlikte el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe yürüdüklerini söyledi.

‘Bir birimizin yolunu kesmeden, istikbalini baltalamadan, hizmet şevkini kursağında bırakmadan yürüyoruz’ diyen Küçükoğlu, Aynı parti içindeki siyasi yarışın, kardeşler arasındaki yarış olduğunu, bunu rakipler, başka partililer, hatta düşmanlar arasındaki çekişmeye dönüştürmenin, öyle anlamanın, öyle uygulamanın parti hukukuna yakışmayacağını, Ak Parti’nin, ak siyaset anlayışıyla bağdaşmaz olduğunu belirtti.

-Ak Partili kadrolara kin ve husumet yakışmaz

Ak Parti Türk siyasetine gerçek demokrasiyi öğretmiş bir partı oldoğonun altını çizen Küçükoğlu, ‘Dolayısıyla AK partinin kendisi de parti içi demokrasiyi uygulaya gelmiştir. Bundan böyle de uygulayacaktır. Seçmenin, parti üyesinin, delegenin eğilimlerini baş tacı edecektir. Vicdanlara ipotek koyma, hür iradeye baskı uygulama gibi antidemokratik tavırlar bugüne kadar Ak Parti’de itibar görmemiştir, bundan böylede görmeyecektir’ şeklinde konuştu.

Küçükoğlu şöyle devam etti:

‘Biz bu anlayışla kardeşçe bir yarışın centilmen yarışçıları olduk. Partimize, şehrimize, halkımıza hizmet için besmele çektik. Bu hizmet yarışında hiç kimseye rakip gözüyle bakmıyoruz. Kardeş gözüyle bakıyoruz. Bize de öyle bakılmasını bekliyoruz. Gücümüzü partinin hürriyetçi felsefesinden, dünyaya, ortadoğuya örnek olan demokrasi anlayışından ve onun mimarı Genel Başkanımızdan alıyoruz. Delegemizden, teşkilatımızdan alıyoruz.

Partimiz ve genel başkanımıza her an artan sevgi ve sadakatle yolumuza devam edeceğiz. Hemşerilerimizle el ele, kol kola, kardeşlik ve barış içinde, bir şölen ve düğün coşkusuyla bir kongre yaşatacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın....Her şey Erzurum için, her şey Ak Parti için, her şey hak için. Durmak yok, hizmete devam...


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25