• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Duolingo Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Duolingo Nedir ve Ne İçin Kullanılır?
Duolingo Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Yabancı dil öğrenmeye çalışmaktan vazgeçmeyin! Sadece öğrenme yönteminizi değiştirin. Tüm dünyada yüz binlerce kişi duolingo uygulamasından destek alarak kısa sürede yabancı dil öğrenmeyi başardılar. Sizde yapabilirsiniz! Nasıl mı?

Duolingo Nedir?

Öğrenme özelliklerinizi analiz edip, sizi tanıyarak ihtiyaçlarınıza göre öğrenme metodu belirleyen bir uygulamadır. Gün içerisinde çok zaman ayırmadan sadece kısa süreli basit pratiklerden destek alarak dil öğrenme model ve deneyiminizi etkili bir şekilde kullanır. Bu sebeple duolingo kullanarak son derece kısa bir süre içerisinde dil öğrenmeyi başarabilirsiniz.

Tabii ki bu işlemin süresi, sizin gün içerisinde boş kaldığınız süreye ve öğrenme planınıza göre de değişiklik gösterebilir. Yalnız şunu garanti ederiz ki, sürekli olarak duolingo kullanarak yabancı dil öğrenememeniz en azından kendinizi geliştirmemeniz imkansızdır.

Eğlenceli Şekilde Dil Öğrenin

Tüm uzmanlar eğitimin eğlenceli bir forma sokulmasını onaylamaktadır. Bu sebeple dil öğreniminin sıkıcı özelliklerinin dışarıda tutularak eğlenceli bir şekilde öğrenme şekillerinin güncellenmesi gerekmektedir. Bu konuda daha detaylı bilgi sahibi olmak için sizler için hazırladığımız indir.com adresini ziyaret ederek kısa sürede öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Dilerseniz indir.com adresini ziyaret ederek son derece kısa bir süre içerisinde ihtiyacınız olan tüm uygulamaları indirebilirsiniz. Bu adreste birbirinden eğlenceli batak indir seçeneği ve okey indir ayrıcalığı yer almaktadır. Kısa süre içerisinde ihtiyacınız olan tüm uygulamaları telefon yada bilgisayarınıza  duolingo indir diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Her Yerden Erişebilirsiniz

Hiç şüphesiz dil öğrenmeye farklı bir yorum katan Duolingo uygulamasına dünyanın her yerinden giriş yapmanız mümkün olmaktadır. Bu da cep telefonunuzun – tabletinizin ve internetinizin olduğu her yerden anında uygulamaya giriş yapmanız anlamına gelir. Uygulamanın belli başlı paketleri olsa da normal olarak kullanmak isteyenler için her şey ücretsizdir. Sonradan can sıkıcı reklamlar, süreç içerisinde kapalı gizli özellikler bulundurmaz. Duolingo’nun en önemli özelliği her zaman için şeffaf olması ve son derece hızlı bir şekilde kullanılabilir olmasıdır. Bu özellikleri söz konusu olduğunda oldukça mantıklı bir adres olduğunu söyleyebiliriz. Daha detaylı bilgi sahibi olmak ve farklı konu başlıklarına ulaşmak için uygulamanın adresine göz atabilirsiniz.

Para Eğitim Demek Değildir!

Belki de Duolingo uygulamasını bu kadar farklı yapan en temel özelliği tamamen ücretsiz bir şekilde ön plana çıkıyor olmasıdır. Hızlı bir şekilde kullanarak paranın aslında eğitime eşit olmadığını da net bir şekilde gözlemleme imkanına ulaşırsınız. Çünkü Duolingo’yu ücretsiz sürümünden kullanarak daha iyi bir yabancı dil öğrenen pek çok insan bulunmaktadır. Sizler de bu şekilde kullanarak son derece hızlı bir şekilde İngilizcenizi yada hangi yabancı dili öğrenmek istiyorsanız onu geliştirebilirsiniz. Şunu itiraf etmek gerekir ki, bu özellikleri ile Duolingo gerçek anlamda başarılı ve rakipsiz bir seçenek olarak dikkatleri üzerinde toplamaya devam etmektedir.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25