• BIST 8772.38
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Elvan’ın dramı...

Elvan’ın dramı...

Anne olmanın mutluluğu ile erkek kardeşini kaybetmenin acısını kısa süreler içinde yaşayan Türk atletizminin gururu ve yıldız ismi Elvan Abeylegesse, Avrupa şampiyonası ve Olimpiyat barajını henüz geçememenin şoku içinde.

Türk atletizminin uluslararası arenalardaki en büyük madalya umudu Elvan Abeylegesse, Avrupa ve Olimpiyat barajına takılmanın şokunu yaşıyor.Kariyerinde Olimpiyat ve dünya ikinciliği, Avrupa şampiyonluğu, dünya rekoru gibi muhteşem başarılar bulunan milli atlet, ay sonunda Helsinki’de yapılacak Avrupa Şampiyonası ile yaklaşık 50 gün kalan Londra Olimpiyatı’nın katılım barajını henüz geçemedi.  
Doğum yapıp anne olarak yaşadığı büyük mutluluğun ardından, erkek kardeşinin ani ölümüyle sarsılan yıldız atlet, bir türlü toparlanma sürecine giremeyince hedef olarak belirlediği iki büyük sınavın katılım vizesini henüz alamadı.
Özellikle Londra Olimpiyatı’ndaki en büyük madalya umutlarımızdan biri olan milli atlet, barajı geçme hesap ve planlarını dünyaca ünlü atletlerin de piste çıkacağı, bugün Enka Sadi Gürçelik tesislerinde yapılacak Cezmi Or yarışlarına göre yapmıştı.

Palandöken’e kaçtı!
Bu yarışa antrenörü Nikola Boriç gözetiminde özel bir antrenman programıyla hazırlanan Elvan Abeylegesse’nin yakasına bu kez de gördüğü tedaviye rağmen tekrar nükseden ayağındaki “sakatlık” çıktı. Hesapları bir kez daha alt üst olan milli atlet yaşadığı bu şokun ardından moral ve kondisyon depolamak için İstanbul’dan kaçarak antrönerü Nikola Boriç ile birlikte Erzurum Palandöken Dağı zirvelerinde kampa girdi.
Atletizm Federasyonu bu problemi halledebilmek için ya kalan süre içinde Elvan’ın da katılabileceği uluslararası yarışları belirleyerek kendisine bildirecek ya da faaliyet takvimine federasyon deneme yarışı koyarak milli atlete yeni bir fırsat yaratacak.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25