Emniyet Müdürü Karaburun'dan ESOB'a Ziyaret,

Emniyet Müdürü Karaburun'dan ESOB'a Ziyaret,
Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Erzurum'un huzuru, güvenliği ve esnafın güvenli çalışma ortamının sağlanması adına yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, vatandaşın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar dilerken, ''Kentimizin ve ülkemizin huzuru için büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Esnafımızın güvenliği ve refahı için esnaf–polis iş birliğini daha da güçlendirerek sürdüreceğiz. Şehrimizin sağlığı, huzuru ve güvenliğinin temini için gece gündüz çalışan, üstün gayret gösteren tüm emniyet mensuplarımıza, Erzurum Emniyet Müdürümüz Sayın Onur Karaburun'un nezdinde şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.