• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

En çok satan Casper telefon modelleri neler?

En çok satan Casper telefon modelleri neler?
En çok satan Casper telefon modelleri neler?

Günümüzün en önemli iletişim araçlarından biri olan cep telefonları, gelişen çağa paralel olarak artan donanım özellikleri ve farklı tasarımlarıyla kullanıcılarla buluşuyor. Türkiye’nin en önemli yerli teknoloji markalarından biri olan Casper, ürettiği bilgisayar ve akıllı telefonlarla dünya çapında bir marka olma yolunda hızlı adımlar atıyor. Bir telefondan daha fazlasını vaat eden Casper akıllı telefonlar işletim sistemleri, ultra çözünürlüklü kameraları ve internete kolay bağlanabilme özellikleri ile hayatı daha kolay ve eğlenceli hale getiriyor. Ergonomik tasarımları ve fonksiyonel özellikleri ile dikkat çeken Casper akıllı telefonlarda göze çarpan en önemli detay ultra görüş açısı sağlayan ekran boyutudur. Snapdragon model işlemci kullanan Casper, kullanıcıların yüksek hız ile verimli kullanımını hedefliyor. Sunduğu farklı renk seçenekleri ile de herkese hitap etmeyi başaran Casper akıllı telefonlarında RAM kapasitesi de 8, 16 ve 32 GB değer aralıklarında üretiliyor. Tüm cihazlarında Android işletim sistemini kullanan Casper markasına ait akıllı telefonların fiyatları ürün çeşidine göre farklılık gösteriyor. Sizler de 4.7” , 4.8” , 5.0” ve 5.5” boyutlarına sahip olan Casper akıllı telefonlarından ihtiyacınıza göre dilediğiniz modeli seçebilirsiniz.

 

Casper VIA M30

Tamamen kullanıcı gereksinimleri gözetilerek tasarlanıp üretilen Casper VIA M30, üstün performans ve hız sunmasıyla en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Özel olarak üretilen bu cihaz sahip olduğu birçok özellik sayesinde hız deneyimi ile beraber ultra işlevsellik de sunuyor. Geniş ekranı ve fazla depolama alanı ile yapacağınız en iyi tercih arasında olmaktadır.

 

Casper VIA M30 özellikleri

Geniş ve Full HD+ ile donatılmış olan Casper VIA M30 ekranı, kullanıcılara üstün görüntü kalitesi sunar. 6.5” ekran boyutu ve bununla beraber 20:9 ekran gövde oranına sahip Casper VIA M30, kaliteli bir sinema keyfine ve mükemmel oyun deneyimlerine olanak tanır. 3 GB + 3 GB Sanal Ram ile toplamda 6 GB Ram özelliğine sahip Casper VIA M30, 64 GB dahili hafızaya sahiptir.

 

Ayrıca depolama alanı microSD kart sayesinde 256 GB’a kadar yükseltilebilir. Bu sayede çektiğiniz eşsiz anları ve dosyaları güvenle saklayın. Ultra çözünürlüklü bir çift arka kamera ve ön kameraya sahip Casper VIA M30, kullanıcılarına harika fotoğraf ve videolar çekme imkanı veriyor. 13 MP + 2 MP arka kameraya sahip akıllı telefonun ön kamerası ise 8 MP çözünürlüğündedir. Mükemmel ses sistemi sayesinde müzik dinlemekten hoşlanan kullanıcılar için en iyi tercih olmaktadır. İnce ve hafif tasarımıyla kullanımı ve taşınması oldukça kolay olan Casper VIA M30, uzay siyahı ve deniz mavisi renk seçenekleri ile göz zevkine de hitap etmeyi hedefliyor.

 

Casper VIA F30

Casper VIA F30, kullanıcı beklentilerine göre oluşturulmuş ve çeşitli deneyimler sunan bir akıllı telefon modelidir. Şık ve sağlam tasarımı ile uzun ömürlü kullanım sağlarken, ultra donanım özellikleri ile mükemmel performans sunan bir üründür. Platin Beyaz, Platin Mavi, Platin Gri olmak üzere sunduğu 3 renk varyasyonu ile her kullanıcının zevkine hitap eder.

 

Casper VIA F30 özellikleri

En yüksek kaliteyi sunmayı hedefleyen Casper, VIA F30 modeli ile bizleri şaşırtmıyor. 6,5 inç IPS LCD ekrana sahip olan cihaz, 720×1600 HD+ piksel çözünürlük sunuyor ve dolayısıyla film izlemek artık daha keyifli olmakla beraber kapasitif ekranın 90 Hz ekran yenileme hızı ve 16 milyon renk gamı ​​ile Casper VIA F30'da oyun oynamak her zamankinden daha heyecanlı hale geliyor. Ayrıca 5000 mAh pil ile kullanıcılar gün boyu yalnız kalmıyor. 8 çekirdekli CPU sistemine sahip olan cihaz, ana işlemci olarak 2×1.6 GHz ARM Cortex-A75 kullanıyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile gelen cihaz, harici hafıza kartı desteği ile 256 GB'a kadar artırılabiliyor.

 

Cihazın arkasında üç adet kamera yer alıyor. Ana ekrandaki ilk kameranın çözünürlüğü 50 MP olup bu sayede kullanıcılara devasa boyutta fotoğraflar çekme imkanı sunuyor. İkinci kamera ise 115 derecelik geniş açıya ve 2 MP çözünürlüğe sahiptir. Bir diğer kamera olan derinlik kamerası ise 2 MP çözünürlük sağlıyor. Ön kamera, saniyede 30 kare hızında 8 MP ve 1080p çözünürlükte kayıt yapıyor.

 

Casper VIA F30 Plus

Cep telefonları ve bilgisayar modelleriyle Türkiye’nin yerli markası olan Casper, ürettiği VIA F30 Plus akıllı telefonu ile üstün kamera başarısı sunuyor. 500 mAh kapasiteli batarya özelliği sayesinde gün boyu tüm işleriniz bir telefon kadar yakınınızda.

 

Casper VIA F30 Plus özellikleri

Casper VIA F30 Plus’ın diğer akıllı telefonlardan farkları arasında yüksek kapasiteli bataryaya ve güçlü kameraya sahip olması yer alıyor. Her anını ölümsüzleştirmek isteyen kullanıcıların beklentisini tamamen karşılayacak olan Casper VIA F30 Plus, 50 MP’a sahip yapay zeka destekli kamerası ve 2 MP’lik çift sensör desteği ile en zor şartlarda bile istenilen karenin yakalanmasını sağlıyor.

 

 

Oyun gibi yüksek başarı gerektiren uygulamalar için 8 GB RAM ve + 4 GB sanal RAM ile toplamda 12 GB RAM bulunan akıllı cihaz tüm gereksinimleri üstün performans ile tamamlıyor. RAM desteğine 128 GB'lık depolama alanı da eşlik ediyor. Video ve fotoğraflar için geniş depolama alanı sahibi olacak olan kullanıcılar videolu oyun ve çeşitli uygulamalarda sorun yaşamayacak. 6,5 inç ekranı ve yüzde 89 oranındaki ekran gövde oranı ile kesintisiz deneyimler sunan Casper VIA F30 Plus, tüm bu deneyimlere olanak sunan 5000 mAh kapasiteye sahip güçlü bataryası ile tüm gün boyunca ek şarj etme ihtiyacına gerek duymadan kullanım imkanı tanıyor. Casper VIA 30 Plus deneyimlerinden faydalanmak isteyenler için platin beyaz, platin mavi ve platin gri olarak 3 farklı tasarım seçeneği mevcut. Android 12 sürümü işletim sistemi ve akıllı ekran yansıtma gibi yeni birçok yeni özellik kullanıcılarını sabırsızlıkla bekliyor.

 

Sizler de vakit kaybetmeden Casper fırsatlarından yararlanın

Bütçe dostu cazip fiyatları ve Casper garantisi ile satışı bulunan Casper akıllı cep telefonları online alışveriş fırsatları ile sizlerle. Gün içerisinde teslim ve 1 günde hızlı kargo avantajları ile Casper Online Mağazaları sizleri bekliyor.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25