• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

En Kaliteli Kadın İç Giyim Modelleri Ayyıldız'da!

En Kaliteli Kadın İç Giyim Modelleri Ayyıldız'da!
En Kaliteli Kadın İç Giyim Modelleri Ayyıldız'da!

Dünya modasının nabzını tutan Ayyıldız 65 yıldır varlığını sürdürmektedir. İç çamaşır ve mayo üretimiyle başlayıp hızlı bir şekilde gelişme göstererek bu sektörde modayı belirleyen bir hale gelmiştir. Günümüzde Ayyıldız kadın iç giyim, ev giyim, mayo ve bikini olmak üzere ihtiyaç duyulan ürünlerde model çeşitleriyle ürün imkânı sunuyor.

Ayyıldız Kadın İç Giyim

Günümüzde kadınlar için her ne kadar dış giyim önemli olsa da iç giyim de aynı şekilde önemlidir. İç çamaşır tercihinde güzel olmasıyla birlikte ürünün kalitesi ve rahat hissettirmesi de kadınlar için bir hayli önemli. Günümüzde çeşitliliği artan kadın iç giyim ürünleri herkesin kendi rahatlığı ve zevkine göre alışveriş yapmasına olanak sağlamıştır. Bu sayede artık kalitelinin uygun fiyatlara temin edilmesi daha kolay hale gelmiştir.

Kadın iç giyimde üst giyim sütyen, atlet, body ve korseyi içerirken; iç alt giyim ise külottan oluşur. Kadın iç giyimde özenle seçilmesi gereken parçalardan biri sütyenlerdir. Bedene ve kıyafete göre seçilmeyen bir sütyen gün boyu rahatsız hissedilmesine neden olur. Sütyen modelleri balensiz, toparlayıcı, ince sünger kaplı, destekli, straplez ve sporcu sütyeni olarak satışa sunulmaktadır.

Atlet ve body kadın iç giyimde önemli yere sahiptir. Kışın daha sıcak hissetmemizi, yazın ise teri uzaklaştırarak nem dengesini korumaya yarar. En rahat ve kaliteli modellere ulaşmak için Ayyıldız markasının çeşitli ürünlerine göz gezdirmenizi tavsiye ediyoruz.

Ayyıldız Plaj Giyim

Artık günümüzde günlük giyim kadar plaj giyiminde de şık ve rahat olmak önem taşır hale geldi. Sahil stilini oluştururken şıklığa ve konfora önem gösterenler için çok sayıda ürün çeşitliliği sunan Ayyıldız plaj modasına yön veriyor. Ayyıldız plaj giyim kadın koleksiyonu bikini ve mayo/ pareo-elbise gibi plaj kıyafetlerinden oluşuyor.

2 parça veya tek parça olmasına göre mayo ve bikini ayrılır. Mayo tek parçadan oluşurken, bikini üst ve alt olarak iki parçadan oluşur. Bikini üstü kol kesimine göre askılı, boyundan bağlamalı, tek omuz, straplez modellerden oluşur. Modeline göre düz veya desenli; destek düzeyine göre destekli ve desteksiz olarak modelleri satışa sunulur. Bikini altları ise yüksek bel veya normal bel; desen durumuna göre desenli veya düz şekilde satışa sunulmaktadır. Mayo ise kullanım amacına göre yüzücü veya hamile mayosu olarak; model olarak da düz renk veya desenli olarak ayrılmaktadır.

Ayyıldız Ev Giyim

Şimdilerde günlük kıyafetler kadar ev giyim de şık olup kendini güzel hissetmek kadınlar için önemlidir. Bunun için Ayyıldız kendinizi memnun edebileceğiniz çeşitli sayıda pijama ürünlerini sunuyor. Daha feminen görünüm isteyenler için saten gecelik modelleri ev giyiminde tercih edilen ürünler arasında yer almakta. Ayrıca yataktan çıkıldığı anda da şıklığa devam edebilmek ve aynı sıcaklıkta kalabilmek için sabahlıklar da sık tercih edilmektedir.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25