Erzurum Genç Girişimciler Kurulu toplandı: Yeni girişimcilere tam destek

Erzurum Genç Girişimciler Kurulu toplandı: Yeni girişimcilere tam destek
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu (GGK), Ağustos ayı olağan icra kurulu toplantısını İl GGK Başkanı İsmail Suci başkanlığında gerçekleştirdi.

Ekonomi gündemi ve faaliyetler değerlendirildi

Toplantının açılışının ardından Temmuz 2026 döneminde yürütülen faaliyetler detaylı şekilde değerlendirildi. Kurul üyeleri, Merkez Bankası Başkanı Dr. Fatih Karahan’ın katılımıyla ETSO ev sahipliğinde düzenlenen “Para Politikası ve Makroekonomik Görünüm” programının sonuçlarını istişare etti.

Ayrıca Mesleki Eğitim İş Birliği Projesi (MEİP) kapsamında pilot okullarda oluşturulan Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantılarında ele alınan eğitim ve istihdam konuları kurul üyeleriyle paylaşıldı.

Yeni girişimcilere tam destek

Girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantıda, iki yeni girişimci konuk edildi.

Genç girişimciler Alperen Özer ve Haktan Bakan’ın projelerini dinleyen kurul üyeleri, girişimcilik yolculuklarında kendilerine ETSO ve GGK olarak her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Toplantının bir diğer gündem maddesinde ise KOSGEB Kapasite Geliştirme Destek Programı’nın 2026 yılı 3. dönem başvuru süreçleri hakkında icra kurulu üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda ayrıca kurul çalışmalarına sunduğu katkılardan dolayı GGK üyesi Baklavacı Selami Usta’ya teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.