• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Erzurum'a Ramazan değil Bakan bereketi..

Erzurum'a Ramazan değil Bakan bereketi..

Geçtiğimiz gün Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan sonra, bugünde Başbakan Yardımcısı Ali babacan erzurum'a geldi.

Vatandaşlar 'Erzurum'a Ramazan değil Bakan bereketi yağdı' şeklinde yorum yaptılar.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’da esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün Erzurum’a geldi. Babacan’ı Erzurum’da bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, havalimanında karşıladı.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte Erzurum Valiliği’ni ziyaret etti. Burada kısa bir konuşma yapan Babacan, dün Hakkari’de yaşanan terör saldırısını kınayarak şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Babacan, “Hükümetimiz, devletimiz terörle mücadele konusunda kararlılığını devam ettirmektedir” dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, valilik ziyaretinin ardından Ulu Camii’nde öğle namazını kıldı. Camii çıkışında bekleyen kalabalık Babacan ve Akdağ’a sevgi gösterisinde bulundu. Cumhuriyet Caddesi esnafını da ziyaret eden Babacan ve Akdağ, vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ziyareti sonrasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, belediye binası girişinde bulunan Erzurum’un maketten yapıtlarına hayran kaldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, belediyecilik çalışmaları hakkında bilgi vererek, borçsuz bir belediye olduklarını ifade etti. Daha sonra Başkan Küçükler, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a bir semaver hediye etti.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25