Erzurum’da iki Dolandırıcı Yakalandı
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul ve İzmir İl Emniyet Müdürlükleriyle koordineli olarak yürütülen çalışmalar sonucunda, bilişim sistemleri, banka ve kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki firariyi yakaladı.
Yapılan analiz çalışmaları sonucu adresleri tespit edilen şüphelilerden S.A., hakkında 29 yıl 37 ay 22 gün, diğer şüpheli S.Y. hakkında ise 16 yıl 36 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Ekiplerin titiz çalışmaları neticesinde iki firari de 7 Kasım 2025 tarihinde yakalandı.
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.