Erzurum’da kar yağışı etkili oluyor

Erzurum’da kar yağışı etkili oluyor
Erzurum’da geçtiğimiz hafta 2 gün boyunca etkili olan kar yağışı şehir adeta felç etmişti. Yoğun yağış sonrası kar hafifte olsa tekrar başladı.

Son yılların en fazla kar yağışını alan Erzurum’da birkaç günlük aradan sonra yağış tekrar başladı. Sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı kent merkezinde sürüyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin edildiğini açıkladı. Erzurum'da dün gece en yüksek sıcaklık -12,9 ile Tekman ilçesinde ölçüldü. Bu arada Palandöken Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 275 santimetre oldu.
Uzmanlar sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi görüleceğine dikkat çekerek vatandaşlar çığ konusunda da uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.