• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Erzurum'da 'özel' fidan dikme etkinliği

Erzurum'da 'özel' fidan dikme etkinliği
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Erzurum İl Tarım Orman Müdürlüğü işbirliğiyle Erzurum Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ndeki korunma ve bakım altındaki bireylerin katılımıyla fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut ve İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger ve Yaşam merkezinde tedavi gören özel bireyler fidan dikerek ilk can suyunu verdiler.
ASH İl Müdürü Hasan Aykut, Erzurum Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, doğa sevgisi ve bilinci konusunda farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Çevre bilincinin artırılması konusunda bu gibi etkinlilerin önemine değinen Aykut, "Geleceğimiz olan çocuklarımızla daha yeşil bir dünya için çalışıyoruz. Etkinliğimiz özel bireylerimize doğa sevgisi ve bilinci kazandırmayı amaçlamaktadır. Çocuklarımızın doğayla iç içe olmalarını sağlayarak, onların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu bahçede yeşerecek her bir fide, umutlarımızı ve inançlarımızı daha da güçlendirecek. Kurum olarak, özel bireylerimizin yaşam kalitelerini artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Etkinliğimize destek veren İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.
İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger ise Erzurum’da ağaçlandırma çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirterek, özel bireylerin fidan dikimi konusunda yönlendirilmesinin anlamlı bir çalışma olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından etkinlik fidan dikimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25