Erzurum’da TÜGVA Yaz Okulu’nda dolu dolu program: Vali Baruş öğrencilerle buluştu
Erzurum’da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen Yaz Okulu Programları kapsamında öğrenciler, yaz tatilini eğitim ve çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçiriyor.
Erzurum Valisi Aydın Baruş, TÜGVA Yaz Okulu Programı kapsamında Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek yaz okuluna katılan öğrencilerle bir araya geldi.
Erzurum’da öğrenciler yaz tatilini eğitimle değerlendiriyor
TÜGVA Yaz Okulu’nda eğitim gören öğrenciler; Siyer, Kur’an-ı Kerim, Osmanlıca ve Âdâb-ı Muâşeret dersleri alıyor.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aydın Baruş, çocuklarla bir süre sohbet ederek yaz okulu programı hakkında bilgi aldı.
Vali Baruş’tan öğrencilere başarı dileği
Öğrencilerin yaz tatilini hem eğitici hem de sosyal ve kültürel faaliyetlerle verimli bir şekilde değerlendirmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Baruş, yaz okulu kapsamında gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ve etkinlikler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Öğrencilerle keyifli vakit geçiren Vali Baruş, çocuklara eğitim hayatlarında başarılar dileyerek TÜGVA Yaz Okulu’nun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
TÜGVA Yaz Okulu Erzurum’da devam ediyor
Erzurum’da düzenlenen TÜGVA Yaz Okulu Programı ile öğrencilerin yaz tatili süresince eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de katılmaları sağlanıyor.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.