ESKİ’den Erzurum’un su geleceği için önemli mesaj! “Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”
Hizmet kalitesini artırmak ve güncel uygulamaları yakından takip etmek amacıyla çalıştayda yer alan ESKİ, kurumsal tecrübelerini de sektör paydaşlarıyla paylaştı.
ESKİ Genel Müdürü Ertek oturumu yönetti
Ankara’daki programa ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ile İçme Suyu Arıtma Dairesi Başkanlığı personeli katıldı.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen çalıştayda ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, “Kaynaktan Musluğa İçme Suyu Yönetimi-1” başlıklı oturumun moderatörlüğünü üstlendi.
“Sürdürülebilir su yönetimini güçlendireceğiz”
Çalıştaya ilişkin ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Erzurum’un su geleceğine yönelik kararlılık vurgulandı.
Açıklamada, “Erzurum’un su kaynaklarının korunması, içme suyu tesislerimizin daha etkin ve verimli işletilmesi ve sürdürülebilir su yönetiminin güçlendirilmesi amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verildi.
ESKİ, ulusal ölçekte düzenlenen bu tür organizasyonlara katılarak hem Erzurum’un altyapı ve arıtma vizyonunu geliştirmeyi hem de su yönetimindeki modern teknolojileri kente entegre etmeyi hedefliyor.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.