ETSO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda daha sonra ETSO'nun Ocak Ayı Mizan ve Bütçe İzleme Raporu görüşülerek onaylandı. Sonrasında, ETSO’nun 2023 Yılı kesin mizanının görüşülmesine geçildi. Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı İsmail Suci’nin bu konudaki komisyon raporunu okumasının ardından yapılan oylamada, Oda’nın 2023 Yılı Kesin Mizanı kabul edildi.
Toplantıda daha sonra Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Kılıç, yönetim kurulunun şubat ayı faaliyetleri hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.
Kılıç konuşmasında, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le ETSO’da düzenlenen iş dünyası istişare toplantıları başta olmak üzere; Ticaret Bakanlığı ve TOBB’un öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyon ve toplantılara ETSO’nun Erzurum adına sunduğu katkılar, TOBB İl Genç ve Kadın Girişimci Kurullarının faaliyetleri, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ve Ata Teknokent’le imzalanan işbirliği protokolleri ve 3.Erzurum Çalıştayı hazırlıkları gibi konular hakkında bilgi verdi.
Başkan Vekili Serhat Kılıç’ın konuşmasının ardından Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi İsmail Suci, yeni akreditasyon standartlarıyla ilgili Meclis’e bilgi sundu. Suci, yeni standartlar çerçevesinde yürütülecek çalışmalarla ilgili Meclis ve Komite üyelerinin desteğini beklediklerini ifade etti.
Meclis toplantısı, üyelerin dilek ve temennilerini dile getirmesinin ardından sona erdi.
ETSO Meclis'i toplandı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) aylık meclis toplantısı, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 10:12 - Gazeteci Yazar Esat Bindesen'in kaleminden:'Erzurum’un Hızlı Tren Bekleyişi…'
- 17:34 - Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Aziziye İlçesi’nde açıldı.
- 17:29 - Kazada vefat eden asker toprağa verildi
- 17:24 - Vali Çiftçi: "Yasaklı alanlarda kimse kayak yapmasın"
- 14:37 - Tokat’ta kan donduran olay: Baba oğlunu keser ile öldürdü
- 13:52 - Palandöken’de çığ
- 12:12 - ÜNİLİG Kar Voleybolu şampiyonları kupalarını aldı
- 12:08 - Palandöken'de ETÜ fırtınası esti
- 12:03 - Erzurum Lisesi için tarihi adım
- 11:55 - Hüsna Nine’den anlamlı ziyaret
- 11:49 - Prof. Dr. Yıldırım, İran’dan aldığı ödülü Rektör Hacımüftüoğlu ile paylaştı
- 18:43 - BİLİM ERZURUM TÜRKİYE’NİN ‘EN BAŞARILI BİLİM MERKEZİ ÖDÜLÜ’NÜ ALDI
- 18:38 - Yakutiye'de Camiler Ramazan'a Hazırlanıyor
- 18:33 - ETÜ buz üstünde zirvede
- 18:29 - ETÜ 2024 yılını 28 TÜBİTAK projesi, 3 patent ve 1 faydalı model ile tamamladı
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.