• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Fenerbahçe diken üstünde!

Fenerbahçe diken üstünde!

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu’nun ayrılığı sözleşmesi biten ancak henüz yönetimden bir davet alamayan Bekir, Selçuk, Recep Niyaz ve Mert gibi isimleri de tedirgin etti. Tüm takımı gergin bir bekleyiş sardı.
Fenerbahçe’de sözleşmesi biten oyuncular gergin bir bekleyişin içine girdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın gözden çıkardığı Emre Belözoğlu ve Bilica ile yollar ayrılırken, sözleşmesi biten takımın önemli isimlerinden Bekir, Selçuk, Recep Niyaz ile Mert, yönetimin henüz kendilerini masaya davet etmemesi nedeniyle geleceğe ait planlarını bir türlü yapamıyor.


Yeni sezonda kadrosunu istediği gibi şekillendirecek olan Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, Emre Belözoğlu operasyonu, bu futbolcular üzerinde tedirginlik yaratırken, özellikle Selçuk ile Bekir’in önlerine konacak olan yeni sözleşme şartlarını dört gözle beklediği belirlendi.
Aykut Kocaman’ın Bekir konusunda istekli görünürken, Selçuk konusunda ise net bir fikre sahip olmadığı ortaya çıktı. Genç oyuncuların takımdan gönderilme olasılığı ise bulunmuyor. Ancak Fenerbahçe’deki yeni yapılanma sözleşmesi biten bitmeyen birçok oyuncuyu sezon öncesi telaşlandırırken, herkes gözünü kulağını hocadan ve yönetimden gelecek haberlere çevirdi. Bu futbolcular arasında sözleşmeleri devam eden Semih ile kaptan Alex de bulunuyor. Özellikle Alex’in son dönemlerde kendisi hakkında yapılan yorumlardan bir hayli rahatsızlık duyduğu ve ilk fırsatta hocasıyla bu durumu görüşeceği bildirildi.


İşte hikayemiz!


Sarı-lacivertli ekibin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Fenerbahçe Dergisi’nin haziran sayısına geçtiğimiz sezonu değerlendirdi. Röportaja “İşte bizim hikayemiz” başlığını koyan Volkan’dan satır başları; * Bu sene iki kulvarda da yarışan tek takımdık. Hedeflerimizden bir tanesine ulaşabildik ama çok anlamlı oldu. Öte yandan, ikincilik de bizim için çok büyük başarıdır. Özellikle Play - Off’larda çok iyi mücadele ettiğimizin; bu kadar zor bir dönemde bile taraftarının, futbolcularının, yönetimin kısacası Fenerbahçeli olan herkesin birbirine ne kadar sahip çıktığının göstergesidir. * Yaşanan olayların Süper Final veya Play - Off’tan kaynaklandığını söyleyemeyiz. Çünkü Türkiye’de futbol çok üst seviyede yaşanan, çok tutulan ve önem verilen bir spor. Ben kendi adıma böyle bir uygulamanın bir daha yapılmasını istemiyorum. Genel olarak baktığımda da diğer futbolcuların da benimle hem fikir olduğunu söyleyebilirim. * Galatasaray ile oynadığımız maçta çok güzel bir ortam vardı. Tek eksik bizim atamadığımız bir goldü. Biz gol atsaydık çok daha farklı olacaktı. Galatasaray’ı tebrik etmemiz lazım. Maç sonunda futbol sahalarında görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. İnşallah bir daha görmeyiz. * Aykut Hoca başımızdayken bizim inancımız, bizim motivasyonumuz, bizim konsantrasyonumuz her zaman daha yüksek olacak.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25