• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Flaş... Engin Baytar Kaza Geçirdi

Flaş... Engin Baytar Kaza Geçirdi

Engin Baytar, geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan futbolcunun ayakta tedavi edildiği kaydedildi.

Galatasaraylı oyuncu Engin Baytar, Tuzla yakınlarında trafik kazası geçirdi.

Kaza sonrası Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin ayakta yapıldığı öğrenildi. Aracın ise kullanılamaz hale geldiği belirtiliyor

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 00.30 sıraları Tem Otoyolu Şekerpınar mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar'ın ve Hasan Fehmi Koyuncu yönetimindeki 34 VT 9907 plakalı araç ile kaza yaptı. Kaza sırasında hafif şekilde yaralanan Baytar ve Koyuncu, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza haberinin ardından Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ve antrenör Hasan Şaş hastaneye gelerek, Baytar'ın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TABURCU OLDULAR

Hastane önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hasan Şaş, Engin bayrat'ın izinli olduğunu ve Sakarya'ya ailesini ziyarete gittiğini belirterek, "Arkadaşı ile birlikte, arkadaşının sürdüğü bir araçla maalesef trafik kazası geçirdi. 3-4 takla atmış, araba pert olmuş. Ama Allaha şükürler olsun, hayati tehlikesi yok. Ufak tefek sıyrıkları var, arkadaşınında, kendisininde" dedi. Şaş ayrıca, Baytar'ın 3-4 gün içinde antremanlara çıkabileceğinide söyledi. Albayrak ise korkulacak bir durum olmadığını, Baytar'ın yarın takımla antrenmana çıkabileceğini dile getirdi.

Baytar tedavisinin ardından, Albayrak'ın kullandığı otomobille hastaneden ayrıldı. Otomobil sürücüsü Koyuncu'un da tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Kaza sonucu otomobil kullanılamaz hale geldi.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25