Gülşah -Sinan Oral, Mutluluğa ‘Evet’ Dediler….

Gülşah -Sinan Oral, Mutluluğa ‘Evet’ Dediler….
Erzurum’un tanınan iş insanlarından, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Oral, hayatını Gülşah Özaydın ile birleştirerek dünyaevine girdi.

Nikâh töreni, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından kıyıldı. Ailelerin ve davetlilerin huzurunda gerçekleşen törende çift, bir ömür boyu mutluluğa “Evet” dedi.

Düğün programı, Hilton Garden Inn Erzurum’da düzenlendi. Törene Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer başta olmak üzere Özaydın ve Oral aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Nikâh akdi öncesinde konuşan Başkan Mehmet Sekmen, evlilik kurumunun önemine değinerek çifte tavsiyelerde bulundu. Resmî imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanı geline takdim edilirken, Başkan Sekmen çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Gülşah ve Sinan Oral çifti ise yaptıkları açıklamada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve davetlilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.