• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Günlük Kombinlerin Kurtarıcısı: Yelek Modelleri

Günlük Kombinlerin Kurtarıcısı: Yelek Modelleri
Günlük Kombinlerin Kurtarıcısı: Yelek Modelleri

Kadın tesettüründe öne çıkan çeşitli yelek modelleri günlük hayatın kurtarıcı parçalarındandır. Şişme kollu, kolsuz, uzun veya kısa farklı modellerde üretilebilen onlarca çeşit yelek modelleri küçük detaylardaki ince işlemeleri ile dikkat çekiyor. Yazlık bayan uzun yelek modelleri sıcağın etkisiyle oluşacak nem dengesini sağlarken şık bir görüntü oluşturur.

 

Yaz aylarında kolsuz, ince desenli ve nakışlı yelek modelleri tercih edilirken kış aylarında kürklü ve şişme yelek modelleri öne çıkıyor. Tesettür şişme yelek modelleri, triko uzun cep detaylı yelekler, kapitone uzun tam boy yelek modeli, eteği düğmeli anne yeleği, kot yelek, çift taraflı yelek peluş yelek, fermuarlı yelek gibi farklı modellerde üretimi yapılıyor.

 

Sonbahar-Kış Sezonu Yelek Modelleri

 

Her sezon canlılığını kaybetmeden yapılan tüm kombinlerle birlikte kullanılabilen kot rengi kot yelek modeli en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Açık tonlarla beraber kombinlendiğinde her ortamda kullanılabilir şık bir görüntü oluşturuyor. Sonbahar ve kış sezonunun en trend parçaları vizon, yeşil, siyah ve kahverengi renkleri ile öne çıkıyor.

 

Kışın Vazgeçilmezi: Şişme Yelek Modelleri

 

Fermuarlı şişme yelek modeli, büyük beden yazlık anne yelek modeli, kaşe ekru yelek modeli, scuba siyah yelek modeli, kısa kol triko yelek modeli, kapşonlu yırtmaçlı bürümcük hırka yelek modeli en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

 

Farklı seçeneklerde üretilen uzun yelek modelleri etek elbise veya pantolon ile kombinlenebiliyor. Günlük hayatta rahat kullanıma sahip olan spor ve şık bir tarz oluşturmayı sağlayan tesettür yelek kombinleri özel günlerde pantolon yelek takım olarak tercih edilebiliyor.

 

Yelek Nasıl Kombinlenir?

 

Yelek modelleri kış aylarında daha çok bel kısmına eklenecek kemerle tarz bir görüntü oluşturmayı sağlıyor. Önü açık ya da kapalı olarak İsteğe göre tasarlanabiliyor. Dar kesim yelekler yerine daha salaş yelek modelleri abiye kıyafetlerle beraber rahatlıkla kombinlenebiliyor.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25