"Hafız Kal" yarışmasında Türkiye birincisi Erzurum'dan çıktı
Özkul, yarışmanın her cüzün 6-10. sayfaları kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi oldu.
Bolu'da gerçekleştirilen Türkiye finalinde büyük bir özveriyle mücadele eden Zeynep Özkul, gösterdiği başarılı performansla kategorisinde Türkiye birinciliğini elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
Zeynep Özkul'un başarısı belgeyle taçlandırıldı
Türkiye birincisi olan Zeynep Özkul'a hafızlık yarışması başarı belgesi, Erzurum İl Müftüsü Yaşar Çapçı tarafından takdim edildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arguş'un imzasını taşıyan yarışma belgesinde, Zeynep Özkul'un gösterdiği üstün gayret ve elde ettiği başarı takdir edildi.
Belgede Özkul'a başarılarının devamının dilendiği ifade edildi.
"Hafız Kal" yarışmasında Erzurum'a Türkiye birinciliği
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Hafız Kal" Hafızlık Yarışması, hafızların bilgi ve ezberlerini ortaya koyduğu geniş katılımlı organizasyonlardan biri olarak gerçekleştiriliyor.
Zeynep Özkul'un yarışmanın Türkiye finalinde elde ettiği birincilik, Erzurum açısından da önemli bir başarı olarak öne çıktı.
Özkul'un başarısının başarı belgesiyle kayıt altına alınmasıyla birlikte, Türkiye birinciliği elde ettiği kategorideki derecesi de resmiyet kazanmış oldu.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.