• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Hakemler ve Aileleri Doyasıya Eğlendiler...

Hakemler ve Aileleri Doyasıya Eğlendiler...

Türkiye Buz Hokeyi Federasyon Başkanı Orhan Duman Buz Hokeyi Hakemlerini unutmadı.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Ankara Bölge hakemleri uzun ve yorucu geçen Buz Hokeyi sezonun ardından Ankara’nın Mühye Köyünde bulunan Efsane Çay Bahçesi'nde düzenledikleri sezon sonu pikniği ile yorgunluk attılar.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Sayın Orhan Duman, yönetim kurulu üyesi Sayın Handan Duman, hakemlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sayın Yaşar Kale hakemlerimizi her konuda olduğu gibi düzenlenen organizasyonda da yalnız bırakmadılar.

Organizasyona katılan hakemler ve ailelerin keyifli bir gün geçirdiler.

Ankara'da ilk kez düzenlenen pikniğin her sene tekrarlanarak geleneksel hale gelmesi ilerideki senelerde bütün bölge hakemlerinin katılımı ile büyük bir organizasyon yapılması kararlaştırıldı.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, Hakemlerin bu sporun vazgeçilmezlerinden olduğunu vurgularken; "Türkiye’de Buz Hokeyi her gecen gün ilerleme göstermekte ve buna bağlı olarak da uluslararası başarılarımız artmaktadır.
Bizler de Federasyon yönetimi olarak sporcu ve antrenörlerimizde olduğu gibi, gerek buz içi gerekse buz dışı hakemlerimiz için de seviye ve kalitenin arttırılması için her turlu desteği vermekteyiz.

Bu kapsamda hedefimiz eğitim ve seminerler ile mevcut hakemlerimizi daha üst düzeye çıkarmak, camiamıza yeni hakemler kazandırmak ve uluslararası müsabakalarda görev alan Türk hakemlerimizin sayısını arttırmaktır " derken bu güzel organizasyon için Merkez Hakem Kurulu Başkanı Çınar Kuntel’e ve organizasyonda emeği gecen tüm hakemlere teşekkürlerini iletti.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25