• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Hayrettin Özdemir, AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı

Hayrettin Özdemir, AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı
Erzurum'un sevilen, yardımsever iş insanı Hayrettin Özdemir, Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Horasan'da Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday adayı olduğunu açıkladı.

Muhtarlar ve sevenleri tarafından alkışlarla karşılanan Hayrettin Özdemir, sevenleri ile tek tek tokalaştı.

Bir dönem AK Parti Horasan İlçe Teşkilatında görev yapan Horasan'ın Danışment Köyünden Hayrettin Özdemir, resmi başvurular başlamadan önce siyasi, bürokrat ve esnaflarla bir araya gelerek aday adayı olduğunu açıkladı. 

SEVENLERİ ALKIŞLARLA KARŞILADI...
Muhtarlar ve sevenleri tarafından alkışlanarak karşılanan iş insanı Hayrettin Özdemir, verdiği davet yemeğinin ardından AK Parti'den Horasan Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Çevresinde sevilen ve hoş görü insanı olarak tanınan 6 çocuk babası Hayrettin Özdemir, bir konuşma yaparak;

“Bismillah diyerek çıktığım bu kutlu yolda şu sözlerle başlamak istiyorum. Horasan'da doğup büyüdüm, Erzurum'a, Horasan'a, Erzurum için çalışıyor ve bu ilçenin insanlarına istihdam sağlıyorum.İş hayatımızdan edindiğimiz tecrübeler ile ilçemizin daha iyi konumlara gelmesi için 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti’den aday adayı olarak müracaat edeceğiz. İş ve istihdam, ekonomik ve kültürel, aynı zamanda sanatsal dokunuşlarla Horasan'ı adil çalışma statüsü içerisinde güzelleştirmek arzusundayım. Projelerimiz esnaf ve vatandaşlarımızın katkı ve bizlerin fizibilite çalışmaları ile olgunlaşmış durumda. Resmi başvuruların başlaması ile bu projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Aday adaylığımız noktasında biz başlangıcımızı yaptık ilçemizin ileri gelenleri, esnaf ve vatandaş nezdinde ziyaretlerimize devam diyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi her geçen gün daha refah seviyesine artıran bu millet için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın beklentilerine uygun bir belediye anlayışı ile vatandaş odaklı işler yapmak için var gücümüzü ortaya koymaya hazırız.'

'AK PARTİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM'

Mensubu olmaktan her daim onur ve gurur duyduğum bir siyasi hareket olmaktan öte Türkiye'nin kaderi mazlumlarının umudu olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi üreten, vizyonu ile Türk siyasi hayatına yeni bir soluk getirmiştir. Dürüstlük, sadakat, merhamet ve adalet birer hayal değildir. Bunlar sadece önemli insanlara verilen birer erdem de değildir. Aksine her insanın ulaşabilmek için elinden gelen gayreti sarf etmesi gereken erdemlerdir. Biz de buna istinaden, erdemlilik bilinciyle bu yüce milletin belediye başkanı olabilmek adına bu kutsi yola çıktık. İyi niyetler ve temiz duygularla Horasanlı hemşehrilerime, insanlığa hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyorum. Allah utandırmasın, Hayırlı olsun, Allah yolumuzu açık etsin.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25