• BIST 9645.02
  • Altın 2408.05
  • Dolar 32.5912
  • Euro 34.7714
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

İngilizce Mülakat

İngilizce Mülakat
İngilizce Mülakat

Özellikle iş hayatında her geçen gün daha de önemli hale gelen İngilizce bilgisi konusunda kimin ne kadar hangi seviyede olduğu işletme sahipleri için çok önemlidir. Yapılan iş başvurularında kendilerinin ne derece de İngilizce bilgisine sahip olduğunu söyleyen kişilerin çoğu beklentileri karşılamamaktadır. Bu da doğal olarak işletme sahiplerinin beklenmedik sürprizler ile karşılaşmalarına neden olmaktadır. Ancak adaylarını IM İngilizce mülakat deneyimi ile seçen işverenler için kesinlikle bu tarz beklenmedik sürprizler söz konusu olamaz. Firmamız uyguladığı özel sınavlar ile adayların İngilizce bilgilerinin ne seviyede olduğunu kesin olarak belirler ve direk olarak iş veren raporlar. Bu sayede personel seçimleri çok daha rahat ve hızlı bir şekilde sonuçlanabilir.

İşletmelerin her zaman için ihtiyaçları olan özelliklere sahip personeller bulabilmeleri kolay olmayabilir. Özellikle İngilizce bilgisi konusunda belli kriterleri olan iş yerleri işe başvuran kişilerin durumlarını belirlemek için mutlaka İngilizce mülakat yapmak zorundadırlar. Yapılan bu mülakatlar konusunda resmi belgeler isteyen iş verenler ise IM İngilizce mülakat hizmetlerini kullanabilirler. Firmamız iş verenlerin tarafımıza yönlendirdikleri kişileri belirli online sınavlara tabi tutarak tam olarak ne durumda olduklarını belirlemektedir. Bu sayede iş verenler kafalarında hiçbir soru işareti kalmadan istedikleri pozisyonlara en doğru kişileri seçebilirler. Bu da işe alım sürecinin çok daha hızlı ve aynı zamanda doğru bir şekilde ilerlemesini sağlar.

Uzmanlar Eşliğinde İngilizce Mülakat İşlemleri

İngilizce mülakat işlemlerinde amacımız kişilerin İngilizce konusunda okuma, yazma, dinleme, konuşma veya dil bilgisi gibi konularda tam olarak ne seviyede olduklarını belirlemektir. Bunun için özel olarak geliştirilen ve aynı zamanda dünya çapında kabul gören teknikler kullanıyoruz. Özellikle53 farklı iş pozisyonu için farklı online sınavlar uygulayarak bu alanda hem dünyada hem de ülkemizde bir ili gerçekleştiriyoruz. Adaylarımız 7/24 online olarak yapılan bu sınavlar sonucunda her açıdan tam olarak değerlendirilirler ve ortaya çıkan sonuçlar rapor haline getirilip birkaç dakika içinde iş verenler ile paylaşılır. Bu sayede işe alım sürecinde en doğru seçimi yapmak isteyen iş verenler ilerleyen zamanlar da beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşmayacak olmanın verdiği rahatlık ile personel seçimlerini yapabilirler.

Alanında uzman ve aynı zamanda İngilizce konusunda her anlamda yekin kişilerden oluşan deneyimli kadromuz sayesinde iş hayatına önemli katkılarda bulunmaya devam ediyoruz. Özellikle İngilizce konusunda yetkin personellere sahip olmak isteyen iş verenler hangi sektörde olurlarsa olsunlar diledikleri zaman bizlerden yardım alabiliyorlar. Bu konuda diledikleri zaman bize ulaşarak verdiğimiz hizmetler hakkında bilgi alabilen iş verenler aynı zamanda sahip olduğumuz referansları da inceleyebilirler. Hızlı ve sağlıklı bir işe alım süreci için sizde bizden destek alabilirsiniz. Bunun için günün her saatinde IM İngilizce mülakat ile iletişime geçerek İngilizce mülakat hizmetlerimiz hakkında gerekli bilgileri alabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25