• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

İngilizce Tercüme

İngilizce Tercüme
İngilizce Tercüme

Dünya çapında geçerli bir dil olmasından dolayı İngilizce tercüme hizmeti yaygın olarak kullanılır. İki yönlü olarak gerçekleşen çeviride hedef dil ile kaynak dil arasındaki ayrım doğru şekilde yapılmalıdır. Uzman tercüman kadrosu tarafından gerçekleşen çeviriler için her zaman ana dilde tercüman seçilir. Çevirinin hatasız olması için tercüman konuya uygun olmalı ve böylece metin sıfır hatasız şekilde kullanıcıya teslim edilmelidir. Çevirilerde müşterinin talebine bağlı olarak noter onaylı ve yeminli tercüme gibi hizmetler de verilebilir. Özellikle yeminli tercüme sonrasında belgeler resmi evrak niteliği kazandığından daha geniş kapsamlı kullanılabilir.

 

Batı Germen dili olan İngilizce Birleşik Krallık, Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri, Yeni Zelanda, Kanada, İrlanda gibi birçok bölgede ana dil olarak konuşulur. Aynı zamanda dünyada geçer dil olarak kabul edilen İngilizce tıp, ticaret, otomasyon, diplomasi, radyo, eğlence, havacılık, internet, iletişim, bilim gibi alanlarda daha çok talep edilir. Bu nedenle ilgili alanlar için çeviri talebi diğer türlere kıyasla biraz daha fazladır.

 

İngilizce Türkçe Tercüme

Tecrübeli ve profesyonel ekip tarafından gerçekleştirilen İngilizce Türkçe tercüme kısa süre içerisinde tamamlanır. Hizmetle ilgili fiyat teklifi ve bilgi almak için online iletişim kanalları tercih edilebilir. Tercüme bürosuna ait müşteri danışmanları her kullanıcıya en hızlı şekilde geri dönüş yaparlar. Sözlü ve yazılı fark etmeksizin tüm çeviri talepleri en iyi şekilde karşılanır. Acil çeviri işlerinde ise çeviri metni tercüman ekibi arasında paylaşılır ve eş zamanlı çalışma yürütülür. Her biri profesyonel düzeyde olan tercümanlar metnin zamanında ve hatasız olarak teslimini sağlarlar. Ana amaç kullanıcı memnuniyetini sağlamak olduğundan her bir çeviri projesinde bunun gerekliliklerine uygun şekilde hareket edilir. Bu süreçte müşterinin çeviri ile alakalı talepleri de değerlendirilir.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25