• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

İzmir Adana Uçak Bileti

İzmir Adana Uçak Bileti
İzmir Adana Uçak Bileti

İzmir’den Akdeniz’in Gözdesi Adana’ya her yıl yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçi gelir. Lezzetli yemekleri olmak üzere; doğa güzellikleri, eğlenceli festivalleri ve tarihi yapısıyla gelenleri kendine hayran bırakır. Kebabıyla tüm ülkeye nam salan ve doğa güzellikleriyle görenleri hayran bırakan Adana ziyaretçilerine kısa sürede unutulmaz anılar bırakır. Adana’da gezilecek yerler ise saymakla bitmez.

Adana Atatürk Evi Müzesi, Taş Köprü, Etnografya Müzesi, Bebekli Kilise ve Adana Bedesteni gibi görülmesi gereken çok sayıda mekan İzmir’den gelecek misafirlerini bekliyor. Seyahat planının ilk adımı İzmir Adana uçak bileti olurken en çok merak edilen ise ‘’En ucuz İzmir Adana uçak bileti nereden alınır?’’ sorusu olur. İzmir Adana uçak seferleri ve saatleri ile ilgili araştırma yapanlar, Bilet Dükkanı üzerinden kapsamlı bilgiye ulaşabilirler. Bilet Dükkanı aracılığıyla hem uygun fiyatlı İzmir Adana uçak biletine hem de Adana’da gezilecek yerler listesine bakabilir.

İzmir Adana Uçak Bileti Fiyatları

İzmir’den Adana’ya seyahat edecek olanların ilk merak ettiği şey “İzmir Adana uçak bileti fiyatları ne kadar?” oluyor. Ziyaretçiler en güvenilir yerlerden İzmir Adana uçak bileti fiyatları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Bilet fiyatları tercih edilen tarihe ve hava yolu şirketine göre değişkenlik gösteriyor. Bilet Dükkanı üzerinden ihtiyacınız olan uçak bileti fiyatlarına kolayca bakabilir istediğiniz uçuşa kolay ve güvenilir bir şekilde bilet alabilirsiniz. Sağlamış olduğu çeşitli kampanya ve indirimler ile uygun fiyatlara uçmak mümkün. Bilet Dükkanı üzerinden yapmış olduğunuz aramalarda tercihiniz İzmir Adana uçak bileti Pegasus olursa ödeyeceğiniz ücret 790 TL’den başlıyor. Eğer tercihiniz İzmir Adana uçak bileti SunExpress olursa ödeyeceğiniz ücret 760 TL’den başlıyor. İzmir Adana arası uçuşlarınızı sağlayan hava yolu firmaları, seyahat edeceğiniz tarihe göre farklı uçak bileti fiyatlandırmasında bulunacaktır. Bu nedenle seyahat tarihiniz ve tercih edeceğiniz hava yolu şirketi oldukça önemlidir.

Kalabalık şehir hayatından uzaklaşmak, farklı kültürleri yakından incelemek, yöresel lezzetleri denemek için gerçekleştireceğiniz seyahatiniz için İzmir Adana uçak seferleri ve saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Bilet Dükkanı üzerinden ulaşabilirsiniz. Geliştirilmiş filtreleme alanı sayesinde Adana’da gezilecek yerler, yenilecek yemekler, kalınacak oteller ve havalimanından şehir merkezine ulaşım ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilir, ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz.

 

Şakirpaşa Havalimanı’ndan Adana Şehir Merkezine Ulaşım

Adana’ya uçak bileti olan yolcular ilk olarak havalimanından şehir merkezine ulaşımı araştırır. Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan ve çevre illerden Mersin ve Osmaniye’ye de hizmet veren Şakirpaşa Havalimanı’nı kullanır. Şehir merkezine 3,5 kilometre uzaklıkta bulunan havalimanı, hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşları nedeniyle çok sayıda uçuşa ev sahipliği yapar. Adana’nın başta lezzetli mutfağı olmak üzere tarihi yapısı ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler ‘’Adnan Menderes Havalimanı’ndan şehri merkezine nasıl gidilir?’’ sorusunun cevabını merak ediyor. Havalimanı şehir merkezine çok yakın olmasından dolayı belediye otobüsleri, taksi ve özel transfer yoluyla ulaşım sağlanır.

Avantajlı fiyatlara İzmir Adana uçak bileti almak için https://www.biletdukkani.com/izmir-adana-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25