• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

KÜÇÜKOĞLU; DEV ALANIMIZDA DEV KATILIM BEKLİYORUZ

KÜÇÜKOĞLU; DEV ALANIMIZDA DEV KATILIM BEKLİYORUZ
AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, dün akşam Cumhur İttifakı ortaklarından Yeniden Refah Partisi’nin Aday Tanıtım Toplantısına katıldı.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nun da iştirak ettiği toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Erzurum İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için partililerinden destek istedi.

MİTİNG İÇİN GERİ SAYIM

Öte yandan 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri Öncesinde miting çalışmaları devam ediyor. Giresun, Ordu ve Samsun Mitinginden sonra bugün Erzurum Mitingiyle Dadaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar son aşamada. Miting öncesi ve sonrası için hemen her noktada titizlikle denetimlerini sürdüren İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, devasa miting alanında aynı ölçüde devasa bir katılım beklediklerini söyledi. Halkın davet edilmesinden miting alanının süslenmesine, ulaşım hizmetinden ikramlara kadar her detay için titizlikle çalışılıyor. Türkiye Yüzyılı'nın arifesinde gerçekleştirilecek Rekor katılımın beklendiği mitingin tarihi fotoğrafı için AK Parti Erzurum Teşkilatı adeta seferberlik ilan etti. 2023 seçimleri için uzun süredir saha çalışmalarını sürdüren İl Teşkilatı 2 bin 239 sandık görevlisi ile buluşma, sokak bazlı hane ziyaretleri gibi büyük çalışmalarının miting programıyla taçlandırmayı amaçlıyor. Küçükoğlu, “Erzurum’da 20 ilçede toplam 1.188 mahallede 509 bin 566 seçmenimiz bulunuyor. Tüm teşkilatımız yoğun bir şekilde uzunca bir süredir buralarda çalışmalarını sürdürmüş bulunuyor. Aynı mahalle ve sokağa, hatta haneye ikinci üçüncü kez çalışma yapıldığını, Bu seçimin öneminin anlatıldığını belirtmek isterim. Şimdilik yarın ki mitinge odaklandık. İnşallah büyük bir katılımla 150 bin kişiyi aşan Erzurumlu vatandaşımız Cumhurbaşkanımızla kucaklaşacaktır” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25