• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

KÜÇÜKOĞLU; MİLLETE İSTİKAMET HİZMETİNDEN ŞAŞMADIK

KÜÇÜKOĞLU; MİLLETE İSTİKAMET HİZMETİNDEN ŞAŞMADIK
Cuma günü Saat 16.00’da Yeni Miting Meydanında Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Erzurum halkıyla kucaklaşacağı miting hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Bizzat İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’nun, gözetiminde ve denetiminde yapılan mitinge katılımda Erzurum’un yeni rekoru yakalaması bekleniyor. İl Başkanı Küçükoğlu, dün akşam Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Milletvekili Adayları, belediye başkanları, medya mensupları ve Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ile yaptığı toplantıda Mitinge davet çağrısında bulundu. Düzenlenecek miting öncesinde yaptığı açıklamalarda adaylarla birlikte saha çalışmalarında edindikleri izlenimi anlatan İl Başkanı Küçükoğlu, dokundukları her vatandaştan gördükleri teveccühün sandığa yansıyacağını dile getirdi. Küçükoğlu, “AK Parti’nin millete hizmet istikametinden şaşmayarak, milletin partisi sıfatına sıkı sıkı sarıldığının en somut ispatı 2002 Kasım’ından beri girdiği her seçimden galip olarak çıkmayı başarmış olmasıdır. Partimiz kurulduğu günden ve iktidara geldiğimiz günden beri, ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ düsturuyla, ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz demeden aşkla çalışıyoruz” diye konuştu.

ŞÖLEN HAVASINDA MİTİNG OLACAK

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Cuma günü düzenlenecek olan miting çağrısında Erzurum’dan 7’den 70’e partili partisiz hemen herkesin katılımını beklediklerini söyledi. Küçükoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Mayıs’ta düzenleyeceği mitingimizi şölen havasında düzenleyeceğiz inşallah. Erzurum’da yeni miting meydanımızda meydanları taşıran bir kucaklaşmaya şahitlik edeceğiz. ‘Yıldıza Hilal Ol’ sloganımızla Reisimizi layık olduğu en güzel şekliyle misafir edip hasret gidereceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25